SYSAV

Underhållstekniker

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 
Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor. 

Avdelningen Underhåll och projekt består av fem enheter med ett fyrtiotal medarbetare: Planering, Projekt, Mekaniskt underhåll / Förråd och lager, El & Instrument samt Fastighetsunderhåll & FM. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisoner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är mycket omväxlande och i ditt ansvar ingår att jobba med reparation och förebyggande underhåll av våra avfallspannor med kringutrustning. Felsökning och reparation av pumpar, ventiler och maskiner hör till de dagliga arbetsuppgifterna. Du kommer ingå i en grupp bestående av sju underhållstekniker och en rörläggare. På sikt finns även möjlighet att ingå i vår beredskapsstyrka.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå och gärna något eller några års erfarenhet av yrkesområdet. Du bör ha erfarenhet av hydraulik och pneumatik. Det är meriterande om du kan svarva och fräsa samt felsöka och reparera kompressorer. Krav är B-körkort.

Personliga egenskaper
Då rollen innebär många kontakter inom och utanför det egna teamet måste du vara serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera med såväl interna som externa kunder, ha ett flexibelt synsätt, och tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. Du måste vara noggrann, strukturerad, och ordningsam, gilla problemlösning och felsökning, ha tålamod och vara tekniskt intresserad.

Du har god förmåga att prioritera i en organisation där det händer mycket, samt vana av att dokumentera.

Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så kommer du att trivas hos oss.

Arbetstid/varaktighet
Dagtid mån-fre 07:00-15:45, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort
Malmö

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av Joakim Persson, enhetschef för Mekaniskt underhåll på telefon 040-635 23 65.

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan märkt "Underhållstekniker" till Sysav Personal, Box 503 44, 202 13 Malmö, eller via nedanstående ansökningsformulär senast den 20 november 2018. Ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Underhållstekniker