SYSAV

Underhållsingenjör till Malmö

Avdelningen Underhåll och projekt består av fyra enheter med ett fyrtiotal medarbetare: Planering, Projekt, Anläggningsunderhåll samt Fastighetsunderhåll & FM. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisioner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

 

Vill du arbeta som underhållsingenjör i en organisation med miljö, hållbarhet och innovation i centrum finns det nu en möjlighet till det hos Sysav i Malmö. Här får du arbeta med analys, planering och genomförande av underhåll och tillsyn av Sysavs anläggningar. En omväxlande roll med många kontaktytor, där kunskap inom underhåll, LEAN, 6 Sigma och TPM kommer till användning.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll med fokus på problemlösning och rotorsaksanalys. Du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i den dagliga driften av kraftvärmeanläggningen. Arbetet är fritt och självständigt med intressanta uppgifter i olika sammanhang där dina insatser blir en viktig del av verksamhetens framgång.

 

Eftersom utveckling och optimering är väldigt viktigt för verksamheten ingår det även i rollen att planera och genomföra långsiktiga förbättringsprojekt. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor. Du planerar ditt arbete i samråd med produktion och ledning.

 

  • Arbete med rotorsaksanalyser
  • Avhjälpande underhåll, felsökning och support
  • Förebyggande underhåll och prestandakontroller
  • Medverkan till utveckling av maskinparken. Bevaka den tekniska utvecklingen och koppla ihop det med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar.
  • Medverkan till utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder

 

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker en högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper med erfarenhet inom el och mekanik, service/underhåll samt med några års arbete i en liknande tjänst. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du tycker om att komma med input till förbättringar, har mycket energi och tycker att det är roligt att utvecklas. Har du erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar, 6 Sigma och TPM är detta meriterande.

 

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du är prestigelös med en rak och tydlig kommunikation. Du samarbetar och kommunicerar med både tekniker och ledning och har ett eget driv och tar egna initiativ för att nå verksamhetens mål. Som person ser vi att du är en analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Tjänsten innebär mycket kontakter såväl internt som externt med leverantörer och entreprenörer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god kommunikation och hög anpassningsförmåga.

 

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person Sysav söker. 

 

 

Fackliga kontaktpersoner

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00

 

På Sysav strävas efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

Ort: Malmö

Omfattning: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

 

I denna rekrytering samarbetar Sysav med Randstad Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Smith på 072-515 55 15.

 

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet.

 

Välkommen med din ansökan

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Underhållsingenjör till Malmö