SYSAV

Renhållningsmedarbetare (semestervikarier) i Kävlinge

Avdelning Farligt avfall & Logistik består av ett fyrtiotal medarbetare och arbetar med drift, underhåll och utveckling av anläggningar för behandling av farligt avfall. Avdelningen planerar logistik av samtliga vägtransporter av avfall samt utför kvalitetskontroller av in- och utgående avfallsflöden. Driftenhet Kävlinge ansvarar för insamling av hushållsavfall i kommunen.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker renhållningsmedarbetare (semestervikarier) till ett ansvarsfyllt arbete i ett dynamiskt arbetsteam i Kävlinge. I arbetet ingår insamling av avfallskärl från hushållsabonnenter och gemensamhetsabonnenter, samt insamling av rest- och matavfall, trädgårdsavfall samt grovavfall. Därutöver ingår reparationer, utsättning/hemtagning av kärl samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom driften. Arbetet utförs med ändamålsenliga sopbilar varför C-körkort erfordras samt vana av fordonsskötsel.

 

 

Kvalifikationer

Du skall ha B+C-körkort och ett godkänt Ykb och digitalt färdskrivarkort. Har du tidigare erfarenheter från renhållningsarbete och har en god lokalkännedom så är detta meriterande.

 

Som person bör du vara i god fysisk form då arbetet är fysiskt krävande. Vara flexibel och utåtriktad med stor servicekänsla.

 

 

Personliga egenskaper

Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och har ett vänligt kundbemötande. Att du är noggrann, engagerad och kan ta egna initiativ.

 

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

 

 

Arbetstid/varaktighet

Semestervikariat under perioden juni - augusti, heltid/dagtid.

 

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

 

Placeringsort

Driftenhet Kävlinge.

 

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av driftchef Niklas Linnarsson, 040-635 1819, e-post: niklas.linnarsson@sysav.se.

 

Övrigt

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 503 44, 202 13 Malmö, eller via nedanstående ansökningsformulär senast 2020-03-06.

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Kävlinge . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Renhållningsmedarbetare (semestervikarier) i Kävlinge