SYSAV

Projektledare/projektingenjör, vikariat

Är du intresserade av att jobba med spännande tekniska projekt på ett bolag som vill bidra till att skapa världens mest hållbara region? Då kan du vara Sysavs nästa medarbetare. Här får du möjlighet att självständigt och i grupp, driva tekniska projekt inom områdena energi, miljö och avfallshantering.

 

Sysav söker nu två vikarierande Projektledare/Projektingenjörer för att förstärka sin projektverksamhet, som är en central del i Sysavs utveckling. Tjänsterna är på cirka ett år och omfattar projekt och förbättringsarbeten, kopplade till den operativa verksamheten, som understödjer något av följande:

 

• Ökad materialåtervinning genom avfallssorteringsanläggningar

• Utveckling av Sysavs avfallskraftvärmeverk med långsiktig och effektiv energiåtervinning

• Optimering av nuvarande anläggningar med om-, tillbyggnader och re-investeringar

 

Projekten drivs ofta från ax till limpa och omfattar alla faser av projektarbete - förstudier, planering, genomförande, överlämning och dokumentation. I det ingår till exempel att upprätta budget för projekten, ta fram förfrågningsunderlag och tekniska specifikationer inför upphandlingar. Tjänsten ger möjlighet till breda kontaktytor i hela den operativa verksamheten samt kontakt med leverantörer, då du kommer att beställa konsulter och utrustning.

 

  

Teamet

Du kommer att ingå i projektenheten, som består av ett engagerat team av fem ingenjörer och där du rapporterar till projektchefen. Eftersom utmaningarna ofta är de samma, hjälps teamet åt genom att bolla idéer och hitta lösningar.

 

De två tjänsterna är på heltid och vikariaten är på ett år, med möjlighet till förlängning.

 

 

Viktiga erfarenheter/kompetenser

• Högskoleexamen med teknisk inriktning

• Erfarenhet av att självständigt driva tekniska projekt och utredningar

• Deltagit i projekt inom processindustrin eller energianläggning- och kraftvärmebranschen

• Svenska obehindrat i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

 

 

Meriterande

Det är meriterande om du har kompletterat med kurser i projektledning. Det är även meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen och/eller el- och automationsprojekt

 

Du gillar att ta ansvar och jobba självständigt med att driva dina projekt i mål och arbeta proaktivt. Som person är du analytisk, strukturerad, handlingskraftig och tycker om att bygga relationer, externt såväl som med företagets övriga medarbetare. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att leda och stimulera projektmedarbetare.

 

För att trivas och prestera, är det viktigt att du:

• Är samarbetsvillig och kommunikativ

• Har god förmåga att prioritera och planera

• Kan förutse problem och utveckla alternativa lösningar

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Mångfald på Sysav innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2021-01-17. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

I denna rekrytering samarbetar Sysav med Randstad och rekryteringskonsult Karolina Andersson. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta henne på karolina.andersson@randstad.se alternativt 0705736613.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 december

Kategorier : Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Projektledare/projektingenjör, vikariat