SYSAV

Projektledare

Avdelningen Underhåll och projekt består av fyra enheter med ett fyrtiotal medarbetare. Planering, Projekt, Anläggningsunderhåll samt Fastighetsunderhåll & FM. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisioner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

 

Vill du vara med och bidra till att skapa världens mest hållbara region? Är du en trygg och erfaren projektledare med en bred teknisk kompetens? Drivs du av att arbeta med utveckling, skapa framgångsrika relationer och är redo för nästa utmaning? Då kan du vara Sysavs nästa medarbetare.

 

Som projektledare hos Sysav kommer du arbeta med interna ny- och ombyggnadsprojekt. Det är en varierande roll som stödjer hela den operativa verksamheten. Du kommer driva och/eller medverka i projekt och uppdrag rörande energi, miljö och avfall. Detta omfattar alla faser av projektarbete - förstudier, planering, genomförande, överlämning och dokumentation. Med uppgifter som att exempelvis upprätta budget för projekten och ta fram förfrågningsunderlag inför upphandlingar.

 

Tjänsten innebär kontaktytor i hela den operativa verksamheten men du kommer också ha kontakt med leverantörer då du till exempel kommer att beställa konsulter och utrustning.

 

Som projektledare rapporterar du till projektchefen för projektenheten. Enheten består av fem ingenjörer med liknande arbetsuppgifter. Eftersom utmaningarna ofta är de samma hjälps teamet åt genom att bolla idéer och hitta lösningar.

 

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att leda och stimulera projektmedarbetare.

 

 

Kvalifikationer

Till denna tjänst ser vi dig som har driv och som är proaktiv. Du har en ingenjörsexamen (gärna civilingenjör) och vi ser gärna att du har varit med och drivit projekt inom processindustri eller energibranschen. Erfarenhet från konsultbranschen är också meriterande.

 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att självständigt driva tekniska projekt med eget budgetansvar som ansvarig projektledare.

 

Som person är du analytisk, strukturerad, handlingskraftig och tycker om och vill bygga relationer, externt såväl som med företagets övriga medarbetare.

 

För rollen är det ett krav att du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kompletterat med kurser i projektledning.

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen ser vi att du är samarbetsvillig och kommunikativ. God förmåga att prioritera och planera, samt förmåga att förutse problem och utveckla alternativa lösningar är viktiga egenskaper för rollen. Sysavs värdegrund "Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker. Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så kommer du att trivas hos oss.

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

Fackliga kontaktpersoner

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00

 

Arbetsgivare: Sysav

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-01-19

 

Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet.

 

I denna rekrytering samarbetar Sysav med Randstad Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Smith på 072-515 55 15.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 17 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Projektledare