SYSAV

Projektingenjör El/styr

Avdelningen Underhåll och projekt består av fem enheter med ett fyrtiotal medarbetare: Planering, Projekt, Mekaniskt underhåll / Förråd och lager, El & Instrument samt Fastighetsunderhåll & FM. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisoner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

Vill du vara med och bidra till att skapa världens mest hållbara region? Är du en duktig el-konstruktör som använt programmen EIProcad och EL-VIS? Tycker du om att planera och driva projekt? Har du lätt för att samarbeta och kommunicera? Då kan du vara Sysavs nästa medarbetare.

Som projektingenjör kommer du arbeta med interna ny- och ombyggnadsprojekt. Du medverkar i utredningar rörande energi, miljö och avfall samt upprättar budget för projekten. I arbetet ingår att kontrollera, kontera, vidimera och attestera fakturor samt delta i upphandlingar.

Under 2017 påbörjades ett projekt med nybyggnation av en slaggsorteringsanläggning som är planerad att tas i drift under hösten 2019. Som projektingenjör el/styr kommer du att ingå i denna projektorganisation som delprojektledare.

Som projektingenjör ingår du i projektenheten under avdelning Underhåll och Projekt. Enhetens huvuduppdrag är att serva de operativa avdelningarna med projektledning och i viss mån utredningar. Uppdragen avser konstruktion, specifikation, dokumentation samt stöd vid montage och driftsättning. Detta kan gälla hårdvara avseende styrsystem, kontrollutrustning, elkraftsystem och ställverk, drivsystem samt instrumentering. Ibland även teknisk projektledning, förstudier, budgetarbete, testning och driftsättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarande med relevant inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av storskalig kraftvärmeproduktion, processindustrin eller dylikt samt erfarenhet av konstruktion och dimensionering av elanläggningar med spänningsnivåer upp till och med 11kV. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från en projektorganisation, gärna att du själv drivit projekt/del projekt samt vana av att dokumentera. Verktyg och system som förekommer är bland annat, ElProcad, EL-VIS och ControlBuilder.

Tjänsten innebär mycket kontakter såväl internt som externt, därför är det viktigt att du är initiativtagande, samarbetsvillig och kommunikativ. Du har god förmåga att prioritera och planera, och förmåga förutse problem och utvecklar alternativa lösningar. Du drivs av att nå resultat och jobbar uthålligt för att uppnå dina mål.

Självklart har du goda datakunskaper i bland annat Word och Excel och goda kunskaper i engelska och svenska (tal och skrift).

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att leda och stimulera projektmedarbetare.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så kommer du att trivas hos oss.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

Välkommen med din ansökan!

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018.06.25

För information: I denna rekrytering samarbetar Sysav med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Wern 0733-43 60 98.

Sysavs fackliga organisationer når du via vår växel 040-635 1800

Ansökan
Ansökan till tjänsten görs via 
www.dfind.se/science-engineering

 

Sysav strävar efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Projektingenjör El/styr