SYSAV

Processtekniker Malmö

Arbetsbeskrivning
Drivs du av att arbeta självständigt men också tillsammans med kollegor i en organisation som strävar framåt, med stort engagemang och eget ansvar? Är du nyfiken på de allra senaste teknikerna inom slagghantering? Då ska du söka jobbet som processtekniker på Sysav i Malmö! Sysav investerar i nya anläggningar och som processtekniker kommer du att ha en nyckelroll i utvecklingen och optimeringen av vår toppmoderna anläggning för slagghantering.

Hos oss får du som har ett tekniskt intresse, gillar att anta nya utmaningar och är nyfiken av dig möjlighet att i stor utsträckning vara med och forma din roll.


Ansvarsområden
Som processtekniker arbetar du med drift- och processövervakning på vår nya anläggning för slagghantering. Du ronderar, kontrollerar, övervakar, följer upp, driver och utvecklar, samt optimerar driften på anläggningen, för att kunna skapa ett så optimalt flöde i vår process som möjligt. Du är kontaktperson för anläggningen gentemot interna och externa kontaktytor och du fungerar också som ett stöd till övriga medarbetare ute på anläggningen. Du deltar operativt i vissa underhållsarbeten och sköter administration kring fakturor, beställningar och felanmälningar i underhållssystem.

I rollen som processtekniker arbetar du i en toppmodern anläggning för hantering av slaggprodukter. I din roll ingår det att kvalitetsgranska resultatet av processen, och du tar i din roll ansvar för arbetsmiljö genom att medverka på skyddsronder och åtgärda eventuella brister. Här får du chans att vara med och forma din roll och framtiden för anläggningen tillsammans med oss!


Omfattning
Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har slutförd teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, eller att du på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper. Vidare har du ett par års erfarenhet av liknande roll, med fördel från process-, tillverkning- eller kraftbranschen. Vi ser det som ett krav att du tidigare har arbetat med en automatiserad process. Svenska behärskar du obehindrat i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i engelska. Du innehar B-körkort, och har du maskinförarbevis är det meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, att du snabbt kan skapa dig en förståelse för anläggningen för att kunna optimera driften samt att du är noggrann i din kvalitetsgranskning av såväl process som resultat. Vi tror att du som söker är en person som trivs med att anta nya utmaningar, som inte skräms av att självmant söka lösningar och nya vägar utan är nyfiken och har lätt för att ta initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt, är trygg i dig själv och litar på din förmåga. Det är också viktigt att du har ett kvalitetstänk, är noggrann i ditt arbete och tycker det är spännande att sätta dig in i något helt nytt.

 

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person Sysav söker. På Sysav strävas efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-08-29, och urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: I den här rekryteringen samarbetar Sysav med Randstad. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Berlin på charlotta.berlin@randstad.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 15 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Processtekniker Malmö