SYSAV

Processtekniker

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

 

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

 

Avdelning Farligt avfall & Logistik består av ett fyrtiotal medarbetare och arbetar med drift, underhåll och utveckling av anläggningar för behandling av farligt avfall. Avdelningen planerar logistik av samtliga vägtransporter av avfall samt utför kvalitetskontroller av in- och utgående avfallsflöden. Driftenhet Kävlinge ansvarar för insamling av hushållsavfall i kommunen.

 

Har du stort engagemang, är teknisk och vill utvecklas samt har lätt för att ta eget ansvar? Då ska du fortsätta läsa och söka jobbet på Avdelning Farligt avfall & Logistik på Sysav!

 


Arbetsuppgifter

Som processtekniker kommer du att ha en nyckelroll i utvecklingen och optimeringen av vår anläggning för slamhantering. Du ska tillsammans med tre kollegor sköta och driva vår oljeslam- och vattenreningsanläggning för oljeförorenat vatten. Tillsammans med hjälp av grundläggande kemikunskaper och problemlösning tar gruppen hand om drift och driftoptimering. Utöver detta sköter även gruppen en cisternpark för mellanlagring av avfall såsom spillolja och lösningsmedel och bidrar till anläggningssyn. Allt för att kunna skapa ett så optimalt flöde i processen som möjligt.

 

Som processtekniker kommer du att:

  • Ta emot kunder med avfall på tankbil och bistå dessa över våg samt mottagningskontroll.
  • Förbereda avfall som kommit in på anläggningen för utleverans.
  • Arbeta med underhåll och problemlösning, truckkörning, lastning och lossning samt provtagning.
  • Föra journal och upprätta statistik avseende mottagning av diverse avfall

Då anläggningen klarar drift dygnet runt alla dagar i veckan kommer du att ingå i beredskapsorganisationen som innebär, förutom övervakning av vattenreningen, även mottagning av avfall samt beredskapscisterner för släckvatten.

 


Kvalifikationer

Eftergymnasialutbildning med inriktning mot energi, teknik och/eller processindustri är önskvärt men inget krav. Har du erfarenhet av vattenreningstekniker samt från arbete i processindustri är detta meriterande.

 

Du ska ha datorvana och arbetat i Office programmen. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav och det är meriterande om du har truckkort

 


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en öppen person, som tycker om nya utmaningar, är initiativrik, positiv och som tycker om att arbeta i grupp. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga, att du är noggrann, praktiskt lagd och att du har en hög servicenivå är också viktiga personliga egenskaper för tjänsten. Du är intresserad av utveckling och teknik samt är säkerhets- och kvalitetsmedveten.

 

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person Sysav söker. 

 


Arbetstid/varaktighet

Heltid, dagtid. Beredskap cirka var 5:e vecka. Tillsvidare med sex månaders provanställning.

 

Placeringsort

Malmö.

 

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av driftschef Mikael Matusiak på tfn 040-635 2357.

 

Övrigt

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13 Malmö eller via nedanstående ansökningsformulär senast den 6 januari 2020.                         

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Processtekniker