SYSAV

Maskinförare

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. 


Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor. 

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen i Hedeskoga samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

 

Återvinningsavdelningen söker en rutinerad och erfaren maskinförare till Hedeskoga avfallsanläggning.

 

 

Arbetsuppgifter
I den sökta tjänsten kommer du att ansvara för utsortering av återvinningsprodukter från avlämnade avfallsfraktioner. Du utför arbetet i en materialhanterare (grävmaskin). Tjänsten kräver att du är noggrann och ansvarsfull samt har en hög servicegrad.

I arbetsuppgifterna ingår även:
- lastning och lossning med hjullastare 
- körning med kompaktor 
- krossning och siktning
- Lättare arbeten via dator. 


Kvalifikationer
Du skall ha B-körkort samt yrkesbevis/utbildningsbok gällande för grävmaskin och hjullastare, utfärdat av TYA, BYN eller motsvarande utbildning som kan anses likvärdig.


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.


Personliga egenskaper
Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Att du är noggrann och engagerad och har en förmåga att bidra till god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär.

Vidare förutsätts att du har förståelse för maskiners och övrig utrustnings underhåll. Kunskap om avfallshantering är meriterande.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

 


Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare med tillträde snarast. 

Placeringsort
Ystad, Hedeskoga

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av områdeschef Anders Almqvist, telefon 040-635 2618 eller via e-post anders.almqvist@sysav.se

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13 Malm

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Hedeskoga

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Maskinförare