SYSAV

Maskinförare

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

 

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

 

Avdelning Återvinningsanläggningar driver fem avfallsanläggningar med bland annat deponering, sortering, kompostering och omlastning av avfall. Avdelningen ansvarar också för våra 16 återvinningscentraler där hushållen lämnar återvinningsbart material och grovavfall. Återvinningscentralerna finns placerade i Sysavs fjorton ägarkommuner.

 

Sysav söker en rutinerad och erfaren maskinförare till Måsalycke avfallsanläggning.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för hantering av återvinningsprodukter samt kompost, lakvatten och deponigasbehandling. Arbetet utförs i ett team med nära samarbete mellan maskinförare och vågpersonal. Tjänsten kräver att du är noggrann och ansvarsfull samt har en hög servicegrad.

 

I arbetsuppgifterna ingår också:

- Lastning och lossning med hjullastare

- Krossning och siktning

- Hantering av farligt avfall

- Avfallskontroll

- Lättare arbeten via dator

 

 

Kvalifikationer

Du skall ha B-körkort samt yrkesbevis/utbildningsbok gällande hjullastare, utfärdat av TYA, BYN eller motsvarande utbildning som kan anses likvärdig. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

 

 

Personliga egenskaper

Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du är noggrann och engagerad och har en förmåga att bidra till god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär.

 

Vidare förutsätts att du har förståelse för maskiners och övrig utrustnings underhåll. Du tycker om att hålla god ordning och reda.

 

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

 

 

Arbetstid/varaktighet

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

 

Placeringsort

Måsalycke avfallsanläggning, Sankt Olof

 

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av områdeschef Jonny Meerwald, telefon 040-635 2331 eller via epost jonny.meerwald@sysav.se

 

Övrigt

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13 Malmö, eller via nedanstående ansökningsformulär senast den 26 januari 2020.

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 januari . Arbetsort : Måsalycke . Publicerat : 19 december

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Maskinförare