SYSAV

Maskinförare

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

Återvinningsavdelningen söker en rutinerad maskinförare till Spillepengs avfallsanläggning.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande och ansvarsfyllda i ett dynamiskt arbetsteam på Spillepengs avfallsanläggning. Som maskinförare svarar du för den dagliga driften på anläggningen.

Förutom sortering med materialhanterare, som är huvuduppgiften, ingår i arbetsuppgifterna bland annat lastning och lossning med hjullastare av olika avfallsfraktioner, körning med kompaktor och traktor, krossning och siktning.


Kvalifikationer
Du skall ha B-körkort samt yrkesbevis/utbildningsbok gällande godshantering för hjullastare samt för grävmaskin utfärdat av TYA, BYN eller motsvarande utbildning som kan anses likvärdig.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.


Personliga egenskaper
Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Att du är noggrann och engagerad och har en förmåga att bidra till god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär.

Vidare förutsätts att du har förståelse för maskiners och övrig utrustnings underhåll. Kunskap om avfallshantering är meriterande.

Sysavs värdegrund "Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.


Arbetstid/varaktighet
Heltid. Tillsvidare med sex månaders provanställning. Helgarbete kan förekomma.
Placeringsort
Malmö, Spillepeng

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Norrman, driftchef på telefon 040-635 1890 eller via e-post jonas.norrman@sysav.se

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13  Malmö eller via nedanstående ansökningsformulär senast den 15 januari 2020.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.



Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 15 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 13 november

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Maskinförare