SYSAV

Drifttekniker

Arbetsbeskrivning.

Sysav letar nu efter sin nästa drifttekniker till matavfallsanläggningen. Som drifttekniker ingår du i ett team om fem personer där laganda står högt upp på prioriteringslistan för att kunna hantera alla utmaningar som uppkommer i den dagliga driften av anläggningen. Genom att förstå processen kommer du ha ett stort ansvar i att säkerställa säker drift och underhåll av anläggningen!

 

Ansvarsområde.

I ditt dagliga arbete arbetar du med bla:

•  Driftoptimering

•  Processövervakning

•  Kontrollrumsarbete

•  Kontroll och felsökning, samt åtgärdshantering vid driftstörning

•  Planera och utföra driftstopp

•  Planering av transporter

•  Dokumentation

•  Traverskörning i förekommande fall

•  Underhållsarbete och städning av anläggningen

 

Arbetstider.

Heltid/dagtid

 

 

Kvalifikationer.

Vi ser att du har gymnasiekompetens i grunden, samt några års erfarenhet av arbete inom industri varav minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom processövervakning. Du har god kunskap och erfarenhet av hur man styr och övervakar processer från kontrollrum. Det är meriterande om du har utbildning inom/eller motsvarande driftteknikerutbildning 80-12p. Om har tidigare erfarenhet av att arbeta med styrsystem 800XA, eller har arbetat aktivt med säkert arbete är detta positivt. Datavana inom Office-paketet, samt truckkort är meriterande.

 

För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad och vågar agera. Anläggningen är stor och komplex, därför krävs ett gediget intresse, respekt, nyfikenhet och vilja för att förstå hur den fungerar. Andra viktiga egenskaper för att vara framgångsrik i rollen är att kunna lösa problem som uppstår, planera och på ett strukturerat sätt utföra arbetet för att nå i mål. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga likväl som god samarbetsförmåga. 

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Erfarenhet.

Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom processövervakning.

 

 

Ansökan.

Sista ansökan sker 2020-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

För information: I denna rekrytering samarbetar Sysav med Randstad och ansökan sker via randstads hemsida. Vid frågor vänligen kontakta Sofie Berg recruitment consultant på 0729889508

 

 

Om sysav sydskånes avfallsaktiebolag.

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

 

Vår vision är vår ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Att bidra till detta är något du skriver under på när du börjar arbeta här. Då lovar vi att vara en så bra arbetsgivare för dig som vi bara kan. På Sysav får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Drifttekniker