SYSAV

Behovsanställda medarbetare till återvinningscentraler

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

 

Sysav söker nya behovsmedarbetare till återvinningscentralerna för att täcka upp för ordinarie medarbetares frånvaro i Östra Skåne, när behov uppstår.

 

Sysav söker dig som vill vara en del av teamet och som trivs i en flexibel arbetsroll med mycket kundkontakter.

 

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll ges du möjlighet att arbeta med återvinning på återvinningscentralen samtidigt som du är ansiktet utåt för Sysav. Du har kontakten med kunder och hjälper dem i eventuella frågor gällande avfall samtidigt som du agerar kontaktperson gentemot entreprenörer och transportörer.

 

Rollen innebär att du svarar för drift, skötsel och renhållning och ge god kundservice på återvinningscentralen.

En del av rollen innebär lättare administration, dokumentera statistik och lägga beställningar.

 

Väl på plats får du introduktion, utbildning och mentorskap som rustar dig som medarbetare på bästa sätt. Internt finns det fortsatt många möjligheter för dig som tar denna chansen.

 

 

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i någon form.

Din svenska i tal och skrift är mycket god.

Grundläggande datavana är ett krav.

Ett krav är också att du har B-körkort och tillgång till bil.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt, är pedagogiskt lagd och har förmåga att behålla lugn i stressiga situationer. Att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor ser vi som en självklarhet. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ses det som ett stort plus.

 

Har du förarbevis för teleskoplastare C7 och/eller Hjullastare gods är det meriterande.  Språkkunskaper utöver svenska är även det meriterande.

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

 

Placering

Återvinningscentraler i närområde av Ystad/Simrishamn

 

Omfattning och tillträde

Behovsanställd (timanställning) under vår och sommar med tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrigt

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

 

Kontaktperson

Frågor om tjänsterna kan ställas till områdeschef Anders Almqvist, tfn 040-635 26 18.

 

Sista ansökningsdag

Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 503 44, 202 13 Malmö eller via nedanstående ansökningsformulär senast den 15 april 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Ystad . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Kundservice Miljö & Naturbruk Transport & Logistik


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Behovsanställda medarbetare till återvinningscentraler