SYSAV

Arbete på återvinningscentral i Skurup

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

 

Sysav utökar nu sina öppettider på återvinningscentralen i Skurup och behöver ytterligare medarbetare, så nu söker vi dig som vill vara en del av teamet. Du ska trivas med en flexibel arbetsroll och tycka om att ha kontakt med kunder.

 

Vill du bidra till en förbättrad miljö genom att mixa maskinkörning och service på en återvinningscentral så ska du fortsätta läsa.

 

 

Arbetsuppgifter

I denna roll ges du möjlighet att arbeta med återvinning på en återvinningscentral samtidigt som du är ansiktet utåt för Sysav. Du har kontakten med kunder och hjälper dem med frågor gällande avfall samtidigt som du agerar kontaktperson gentemot entreprenörer och transportörer. Du svarar för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralen samt kör teleskoplastare/hjullastare för packning och rangering av containrar. I arbetsuppgifterna ingår också lättare administration då du dokumenterar statistik och beställningar.

 

Väl på plats får du introduktion, utbildning och mentorskap som rustar dig som medarbetare på bästa sätt. Internt finns det fortsatt många möjligheter för dig som tar denna chansen.

 

 

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i någon form.

 

Din svenska i tal och skrift är mycket god och vi ser att du har god datorvana. Ett krav är också att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta strukturerat. Vi efterfrågar personliga egenskaper som ordningssinne, pedagogisk läggning samt att du har förmåga att behålla lugn i stressiga situationer. Att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor ser vi som en självklarhet. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ses det som ett stort plus.

 

Har du förarbevis för teleskoplastare C7 och/eller hjullastare gods är det meriterande. Språkkunskaper utöver svenska är även det meriterande.

 

 

Arbetstid/varaktighet

Heltid enligt fastlagt schema. Tillsvidare med 6 månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrigt

Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel, telefon 040-635 1800.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

Upplysningar om tjänsten

Frågor om arbetet ställs till områdeschef Ulf Lindeblad, telefon 040-635 1952 eller via epost ulf.lindeblad@sysav.se.

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 503 44, 202 13 Malmö eller via nedanstående ansökningsformulär senast 2020-02-24.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Skurup . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Kundservice Transport & Logistik


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Arbete på återvinningscentral i Skurup