SYSAV

Anläggare/grovarbetare

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är ledande inom hållbar avfallshantering i världen. Detta är något Sysav är stolta över och arbetet kräver engagemang i alla led. Sysav ser varje enskild medarbetare som en viktig del i denna strävan.

Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar på våra olika anläggningar och företaget omsätter cirka 850 miljoner kronor.

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat rördragning, svetsning, underhåll av byggnader, assistera grävmaskiner och andra maskiner vid markarbeten samt diverse förekommande grovarbeten. Du bör ha erfarenhet av att hantera anläggningsmaskiner som t ex vältar och paddor. Det kan även förekomma arbete i hjullastare och grävmaskin.Du arbetar tillsammans med arbetsledare och driftchef. På anläggningen arbetar cirka 15 personer, innefattande både inhyrd och anställd personal.

Kvalifikationer
Du ska ha B-körkort samt avlagd yrkesexamen för anläggning.
Du ska ha förarbevis för hjullastare och grävmaskin.
Erfarenhet av liknande uppgifter är en merit.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ordningsam, noggrann och har hög arbetsmoral.

Du är en person som måste kunna arbeta självständigt men även ha lätt för att samarbeta och arbeta i team. Vidare förutsätts att du har god förståelse för underhåll av maskiner och övrig utrustning.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare med tillträde snarast.

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 1800.

Upplysningar om tjänsten
Magnus Nilsson, driftchef, telefon 040-635 2629, e-post magnus.nilsson@sysav.se.

Ansökan
Senast 2017-11-30 vill vi ha din ansökan, ställd till Sysav, Personalavdelningen, Box 503 44, 202 13 Malmö eller skicka med e-post till 
personal@sysav.se.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Anläggare/grovarbetare