SYSAV

Affärsutvecklare med ansvar för bränsleportföljen

Sysav Industri AB är ett helägt dotterbolag till Sysav AB. Marknadsavdelningen på Sysav Industri ansvarar för affärs- och marknadsutveckling samt försäljning av avfallsbehandlingstjänster för industri och verksamheter, försäljning av koncernens återvunna energi och återvunna material, samt avyttring av övriga restprodukter.

 

 

Rollen innebär bland annat:

 • Ansvar för koncernens samlade bränsleportfölj gentemot budget och prognoser, vad gäller inkommande volymer, priser, säsongsvariation och aktiviteter i marknaden.
 • Uppföljning och sammanställning av inkommande mängder, ekonomi, dokumentation, kvalité och avvikelser är en stor del av arbetet såväl som upprättande och underhåll av nya och befintliga Importavtal
 • Prognostisering av inkommande mängder och intäkter
 • Bearbetning av nya presumtiva leverantörer utanför Sverige ingår i tjänsten liksom utveckling och underhåll av befintliga kunder/leverantörer, med ett tiotal resdagar per år.
 • Förhandlingar med samarbetspartners, upprättande av förslag till avtal och beslutsunderlag som ser till företagets affärsmässiga intressen
 • Dokumentation för transport av avfall över landsgränser, så kallade notifikationer samt myndighetskontakter är en viktig del av administrationsansvaret.

 

Vi söker dig som:

 • Har relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter eller sådana som vi bedömer är likvärdiga
 • Har mycket goda kunskaper i Excel samt har erfarenheter från olika affärssystem
 • Har god förhandlingsvana och är en bra kommunikatör
 • Har en god analytisk förmåga och en bra förmåga att dra slutsatser
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat och det är ett extra plus om du har ytterligare språkerfarenheter t ex tyska/franska.
 • Är en lagspelare och har hög social kompetens

 

Dina erfarenheter

Troligtvis finns du redan i avfalls- och återvinningsbranschen och drömmer om en ny utmaning eller har du på annat sätt skaffat en liknande relevant erfarenhet från branschen och söker en ny spännande framtid? Exempel på erfarenhet kan vara arbete med affärsutveckling, inköp eller försäljning inom avfalls- eller återvinningsbranschen. Det är viktigt att du har god analytisk förmåga att se, förstå och dra slutsatser av en bransch i förändring såväl i ett nationellt som internationellt perspektiv.

 

Har du även praktisk erfarenhet av avfallshantering i allmänhet och brännbart avfall i synnerhet, är detta ett stort plus.

 

Då en stor del av arbetsuppgifterna involverar samarbete över många interna och externa gränssnitt är en hög dos social kompetens en nyckelfaktor för personen vi söker.

 

Som person är du analytisk, strukturerad och handlingskraftig samt har förmågan att bygga relationer med externa såväl som med bolagets övriga medarbetare. Vidare är du en lösningsfokuserad person som tycker om komplexa problem. Du är van att arbeta med siffror, skapa beslutsunderlag och exekutiva rapporter, har god kunskap i olika affärssystem samt är van användare av Excel.Vi erbjuder dig

Hos Sysav välkomnas du in i ett prestigelöst och teamorienterat klimat. Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål och vi har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Väl på plats får du introduktion, utbildning och mentorskap som rustar dig som medarbetare på bästa sätt.

 

Sysav erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt företag och i rollen som affärsutvecklare blir du en viktig länk i Sysavs arbete att bidra till en bättre miljö. Vidare får du möjligheten att komma till ett företag där nytänkande uppmuntras och där du får vara med och påverka.

 

Tjänsten är ett arbete i en bransch där miljöfrågan är central och i stark utveckling.

 

Sysav är ett företag som bryr sig om sina medarbetare och erbjuder bra förmåner till alla sina anställda. Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker. Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så kommer du att trivas hos oss. Sysav strävar efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

Omfattning och placering: Heltid, tillsvidare, Malmö

 

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan senast 20 oktober. Vi intervjuar löpande för våra tjänster så vänta inte för länge med att ansöka. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Thysell, 040-635 2255 magnus.thysell@sysav.se eller Magnus Svensson, 040-635 2268, m.svensson@sysav.se.

 

Övrigt: Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 1800.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Försäljning & Marknadsföring Handel Inköp


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Affärsutvecklare med ansvar för bränsleportföljen