Swedbank

Accounting Specialist till Swedbank

Brinner du för redovisning och vill vara med och bygga Swedbanks framtida finansiella rapportering?

 

På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där medarbetarnas röst är viktig. Med 7 miljoner privatkunder och 550 000 företagskunder och organisationer är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen.

 

Vi arbetar genom våra värderingar: ÖppenEnkel och OmtänksamTillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad!

 

Vad erbjuder vi dig?

Bli en del av vårt team bestående av engagerade personer och var med på en spännande förändringsresa för att möta framtida regelverkskrav inom den finansiella sektorn. Hos oss har vi en mångkulturell miljö där vi tar lärdom av varandras erfarenheter och bakgrund.

 

På Swedbank stöttar vi kontinuerligt utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner

 

Om rollen

Du kommer att få möjlighet att utvecklas professionellt som en specialist inom ett dedikerat team, samt delta i projekt och aktiviteter för att möta utmaningarna med en ständigt föränderlig omgivning och infrastruktur.

 

Som Accounting Specialist hos oss arbetar du bland annat med:

• Bokslutsprocesser för Large Corporates & Institutions på Swedbank AB.

• Stämma av, analysera och rapportera balans- och resultaträkning.

• Utveckla och förbättra rutiner och processer.

• Delta i projekt och förändringsinitiativ.

 

Du kommer arbeta i ett högpresterande team med motiverade kollegor.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning och bokslutsarbete, gärna inom den finansiella sektorn. Vidare ska du ha en god förståelse för svenska och internationella redovisningsstandarder. Erfarenhet från redovisning i utländsk valuta och finansiella instrument är meriterande.

 

För att lyckas och trivas hos oss bör du vara en lagspelare som gillar att arbeta tillsammans i team samt ha en stark analytisk förmåga och noggrannhet. Du har en öppen och positiv attityd gentemot utmaningar och nya arbetssätt samt en stark drivkraft och motivation för förbättring och utveckling.

 

Ansök och kontakt

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Camilla Eriksson på tel. 073-355 06 63 eller camilla.eriksson@sharprecruitment.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Swedbank

Alla jobb hos Swedbank

Liknande jobb Accounting Specialist till Swedbank