Svalner

Skattejurist med fokus på företagsbeskattning till Svalner i Stockholm

Svalner Skatt & Transaktion är en av Sveriges största oberoende byråer inriktade på skatterådgivning. Vi är verksamma inom företagsbeskattning, individ- och kapitalbeskattning, transfer pricing, tull, moms och andra indirekta skatter. Svalner har kontor i Stockholm och Malmö, med cirka 60 anställda. 


Nu växer vi ännu mer och söker ytterligare en affärsdriven och skarp skattejurist med fokus på svensk och internationell företagsbeskattning.Beskrivning av tjänsten

På Svalner kommer du, tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister, att arbeta med högintressanta ärenden. Det ger dig en möjlighet att genom utmaningar, självständigt arbete och eget ansvar fortsätta utvecklas i en affärsmässig och driven miljö. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.


Tillsammans med, och under ledning av, firmans delägare kommer du att driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde. Vi arbetar mycket nära våra klienter och i din roll ingår att ha daglig kontakt med våra uppdragsgivare. Vidare är det viktigt för oss att mer seniora medarbetare för vidare sin kunskap till juniora kollegor genom handledning, delegering av ansvar och arbetsuppgifter samt god projektledning.


Hos oss på Svalner kan du förvänta dig att få arbeta med bland annat löpande rådgivning inom följande områden:

  • Företagsbeskattningsfrågor, exempelvis vid köp och försäljning av bolag och fastigheter,
  • Planering och genomförande av omstruktureringar,
  • Fondstruktureringar,
  • Börsnoteringar,
  • Etablering utomlands,
  • Boksluts- och deklarationsuppdrag, etc.


Kvalifikationer och erfarenhet

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet. Just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö oerhört viktigt för oss.


För att passa in i rollen bör du därför ha mycket goda materiella kunskaper och du förväntas kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt.


Framgångsrika kandidater måste vara:

  • Affärsmässiga,
  • Noggranna,
  • Analytiska, samt
  • Ha kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov.

Du bör också vara förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor. Vi vill också fortsätta bygga och utveckla den sammanhållning vi redan har och lägger därför stor vikt vid samarbete, den gemensamma trivseln samt positiv och social personlighet.


Du ska ha en svensk juristexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå eller advokatbyrå. Det är viktigt att du kan kommunicera och arbeta obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment. Vid frågor rörande tjänsten kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27.Ansökan

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla ett kort beskrivande personligt brev, CV, intyg, mm. 


Kontakta gärna Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27 för ytterligare information.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Svalner

Alla jobb hos Svalner

Liknande jobb Skattejurist med fokus på företagsbeskattning till Svalner i Stockholm