Stora Sköndal

Förvaltare

Stora Sköndal är en stiftelse som utan vinstsyfte arbetar med stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Vi jobbar för att människor ska få växa och utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Men vi ser vårt uppdrag som större än så. Genom att vara en nytänkande och positiv förebild jobbar vi ständigt mot vår vision: Ett samhälle med självklar plats för alla. Idag är vi är ca 600 medarbetare. Hos oss arbetar sjuksköterskor, förskollärare, socionomer, läkare, undersköterskor, stödassistenter, kuratorer, fysioterapeuter och administratörer. Vi finns i Sköndal, Nacka och Vällingby.

 


 

Stiftelsen Stora Sköndal i Stockholm befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver nu förstärka personalstyrkan med en förvaltare. 

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som med din breda kompetens inom fastighetsförvaltning vill bidra till att göra skillnad. Du kommer att arbeta med teknisk och ekonomisk förvaltning av stiftelsens bestånd, samt ansvara för upphandlingar av olika karaktär. Detta gör du tillsammans med kompetenta kollegor i en fantastisk omgivning.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Uppföljning av den externa förvaltaren av Stora Sköndals fastigheter i egenskap av ansvarig beställare. Detta innebär att bevaka avtal, samverka och förhandla med leverantörer. 
 • Ansvar för upphandling och avtalsdiskussion, främst i fastighetsbolaget men även för Stiftelsens övriga verksamheter. Deltagande i avtalsskrivning, ansvar för avtalsuppföljning och samverkan med avtalsparter.
 • Delta aktivt i fastighetsrelaterade råd inom organisationen.
 • Kontaktperson för våra enhetschefer gentemot fastighetsförvaltaren och till chefer och ledning i fastighetsekonomiska frågor.
 • Förekommande fakturahantering, både på regelbundna uppföljningsmöten och löpande i fakturaportalen.
 • Följa vårt ledningssystem gällande kvalitet, arbetsmiljö och miljö.
 • Bidra till att utveckla och effektivisera fastighetsavdelningens arbetssätt.


Kvalifikationer

 • 5-10 års erfarenhet av fastighetsförvaltning.
 • Högskoleutbildning är önskvärt.
 • Goda fastighetstekniska kunskaper.
 • God kunskap av upphandlingar.
 • God ekonomisk och affärsmässig medvetenhet.
 • Ordning och reda samt administrativa färdigheter.


Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är du en person som vill arbeta självständigt och van att driva många olika processer och ha många olika kontaktytor samtidigt. Du är strukturerad och tar ansvar för din uppgift. Du har en god förmåga att planera, organisera samt prioritera. Vidare är du lösningsorienterad och en person som gärna bidrar till utvecklings- och förbättringsarbete i samarbete med andra.


Vi på Stora Sköndal erbjuder dig

I den här rollen får du vara en del av Stora Sköndals utveckling med stor möjlighet att påverka. Vi har korta beslutsvägar och arbetar med ständig utveckling och därigenom förbättring av vår egen verksamhet, vilket ger dig som medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.
Vi kan erbjuda dig en god arbetsgemenskap och ett personligt sammanhang, där du kommer ha mycket eget inflytande och delaktighet, och där ditt arbete verkligen gör skillnad.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Stora Sköndal med Fasticon Kompetens AB. Därav är Stora Sköndals’s önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 mars 2019. 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lotta Samuelsson på 
lotta.samuelsson@fasticon.se eller på 0706-602352.   Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
 och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Stiftelsen Stora Sköndal

Herbert Widmans Väg 7

12864 Sköndal

Hemsida

www.storaskondal.se

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Stora Sköndal

Alla jobb hos Stora Sköndal

Liknande jobb Förvaltare