Stenberg Tollstern Advokater

Biträdande jurist till Stenberg Tollstern Advokater

Stenberg Tollstern Advokater är en småländsk, traditionell byrå med stort personligt engagemang som vänder sig till både privatpersoner och företag främst inom det civilrättsliga området. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans arbetar vi i en nära relation med klienten för en resultatinriktad lösning på det anförtrodda uppdraget.

 

Vi är under tillväxt och söker en biträdande jurist till kontoret i Växjö.

 

Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten organisation som präglas av samarbete och arbetsglädje. Huvudsakligen arbetar vi med civilrättsliga tvister och familjerätt. Du skall vara intresserad av att driva dispositiva tvistemål.

 

Vi söker dig som har en jur.kand. samt minst är notariemeriterad eller på annat sätt förvärvat motsvarande domstolserfarenhet. Vi värdesätter främst din personliga lämplighet för denna typ av arbete. Du har hög social kompetens, en stark servicekänsla där du drivs av att förstå och stötta klienten och en drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som jurist är du trygg och engagerad i din yrkesroll och som person är du ansvarstagande, lyhörd och van att arbeta självständigt. Företagsekonomiska insikter är ett plus.

 

Viktigt att du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förutsätter goda kunskaper i engelska och det är en fördel med ytterligare språkkunskaper. Anställningen medför resor varför körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

Stämmer beskrivningen in på dig vill vi gärna att du så snart som möjligt skickar ditt CV och personliga brev till vår sekreterare Ann Nilson via e-post ann.nilsson@st-advokater.se . För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Tollstern, växel 0470-33 98 70. Urval kommer att ske löpande, tillträde enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag 2018-06-25

 

För mer information om Stenberg Tollstern Advokater, se vår hemsida www.st-advokater.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Stenberg Tollstern Advokater

Alla jobb hos Stenberg Tollstern Advokater

Liknande jobb Biträdande jurist till Stenberg Tollstern Advokater