Spelinspektionen

Två medarbetare för tillsyn av penningtvätt och finansiering av terrorism

Den 1 januari 2019 infördes ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens i Sverige. Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet och en del i arbetet med den fortsatta utvecklingen av Spelinspektionen. Vi söker medarbetare för tillsyn av penningtvätt och finansiering av terrorism.

 

Vi sitter i moderna och trevliga lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det knappt 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad på den Operativa avdelningen som har ansvar för licensgivning och tillsynen av den svenska spelmarknaden. På den Operativa avdelningen finns tre enheter med olika ansvarsområden. Dina arbetsuppgifter blir att utöva tillsyn mot aktörer på spelmarknaden. I arbetsuppgifterna ingår att planera och genomföra tillsynsaktiviteter, du ska hålla dig uppdaterad på förändringar i regelverket och medverka till att utveckla metoder för tillsyn. Andra arbetsuppgifter inom det operativa arbetsområdet kan komma att förekomma.

 

 

Kvalifikationer

Du ska ha akademisk examen inom juridik, ekonomi, statsvetenskap eller erfarenhet som Spelinspektionen bedömer som relevant för tjänsten. Du ska även ha erfarenhet från och kunskap om regelverket mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Gärna med inriktning på tillsyn.

 

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska även vara flexibel, utåtriktad och kunna prestera i högt tempo. För tjänsten krävs att du är en person som är självständig, drivande, har ett analytiskt förhållningssätt och har förmåga att se möjligheter till utveckling av verksamhet. Det är även viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta i grupp och att kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Spelinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

 

Frågor om tjänsten besvaras av avdelningschef Patrik Gustavsson, 0152-650 185. Fackliga kontaktpersoner är Frida Lindholm (SACO), 0152-650 108 och Eva-Britt Öberg (ST), 0152-650 148.

 

Ansök senast 29 april

 

Är du intresserad av att arbeta inom en utvecklande verksamhet? Skicka då din ansökan med personligt brev, CV, referenser och löneanspråk till registrator@spelinspektionen.se

 

Märk din ansökan med 19Si874.

 

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 29 april 2019. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Strängnäs . Publicerat : 9 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Spelinspektionen

Alla jobb hos Spelinspektionen

Liknande jobb Två medarbetare för tillsyn av penningtvätt och finansiering av terrorism