Spelinspektionen

Kvalificerad jurist

Den 1 januari 2019 infördes ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens i Sverige. Vill du vara en del i Sveriges nya spelmyndighet och arbeta med tillsyn och rättsprocesser avseende en marknad under stor förändring?

 

Vi sitter i moderna och trevliga lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det knappt 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna.

 

 

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på rättssekretariatet kommer du att få arbeta brett och strategiskt med olika juridiska frågeställningar. Vi räknar med att antalet domstolsprocesser kommer att öka och ser därför att du kommer att lägga en betydande del av din tid på att företräda myndigheten i domstol.

 

Domstolsprocesserna kan ofta vara komplexa med starka motparter. Lagstiftningen är ny, vilket innebär att praxis ofta saknas.

 

Du kommer att vara placerad på myndighetens rättssekretariat som i dagsläget har fem medarbetare och leds av chefsjuristen. Rättssekretariatet ger stöd åt myndighetens andra avdelningar inom all juridik. Vi ansvarar även för utbildning av personalen på myndighetens andra avdelningar inom till exempel förvaltningsrätt. Vi företräder också myndigheten i domstol.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juris kandidatexamen eller juristexamen och flerårig erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom staten. Du ska ha erfarenhet av arbete med förvaltningsprocesser, antingen som anställd på domstol eller som företrädare för part. Erfarenhet av arbete med tillsyn och stödverksamhet är meriterande. Du ska utrycka dig väl i tal och skrift.

 

 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och driven. Du har stark integritet och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Frågor

Frågor om tjänsten besvaras av chefsjuristen Johan Röhr, 0152-650 158. Fackliga kontaktpersoner är Åse Didriksson (SACO), 0152-650 173 och Eva-Britt Öberg (ST), 0152-650 148.

 

Ansök senast 27 mars

 

Är du intresserad av att arbeta inom en myndighet i förändring? Skicka då din ansökan med personligt brev, CV, referenser och löneanspråk till registrator@spelinspektionen.se

 

Märk ansökan med 19Si631.

 

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 27 mars 2019. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Spelinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Strängnäs . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Spelinspektionen

Alla jobb hos Spelinspektionen

Liknande jobb Kvalificerad jurist