Söderberg & Partners 1 st lediga jobb hos Söderberg & Partners

Alla jobb hos Söderberg & Partners

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Söderberg & Partners

''

Söderberg & Partners

vision är att vara den ledande förmedlaren av försäkringar och finansiella produkter i Sverige, med de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden, genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen.

Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning:

  • Öppenhet – vi är fullkomligt öppna med vad vi tjänar. 

Du ska tjäna på att anlita oss - såväl i avkastning som i den tid du ägnar åt dina besparingar och försäkringar. Därför är vi helt öppna med vad vi tar betalt för vår rådgivning. Vår öppenhet låter oss dessutom välja lösningar från hela marknadens produktutbud.

  • Analys – vi är branschledande inom analys. 

Till stöd för våra råd har vi Sveriges största fristående analysavdelning inom bank- och försäkringsbranschen. Vi betygsätter varje lösning utifrån ett trafikljussystem och kan på så vis välja ut de bästa pensionslösningarna, strukturerade produkterna, fonderna och försäkringsvillkoren för dig som kund.

  • Personlig – vi lägger stor energi på personlig rådgivning. 

Dina unika behov och förutsättningar är alltid utgångspunkten för våra rekommendationer. Det gäller oavsett om du företräder ett börsnoterat storbolag eller sparar i fonder privat. Från ditt första möte med oss får du en personlig rådgivare som lyssnar på dina målsättningar och önskemål.