SL Asfalt

Arbetsledare/Platschef/Projektledare – väg och anläggning

Arbetsledare, anläggning

Kommun: Stockholm

 

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

 

Krav

• Arbetsledare, anläggning - 5 års erfarenhet eller mer

 

Körkort

Krav

• B

 

 

Om jobbet

SL Asfalt växer och letar just nu efter en arbetsledare, som inte är en helt vanlig arbetsledare. Hos oss arbetar arbetsledare även med uppgifter som tillhör platschef och projektledare. Kanske är du arbetsledare idag och letar efter en roll med ännu mer ansvar? Eller vill få möjlighet att vara nyckelperson på ett mindre bolag som arbetar både med förarbete och asfaltering?

 

På SL Asfalt är vi idag 7 medarbetare som jobbar som asfaltsläggare och arbetsledare med bas i Stockholm. Vi får in en stor mängd förfrågningar från uppdragsgivare löpande, från både privatkunder till stora företag där vi är underentreprenad, och vi vill därför bli fler.

 

Vi erbjuder dig kollektivavtal, försäkring och tjänstepension. Vi är underentreprenad till ett stort välkänt bolag, mot vilket du kommer vara kontaktperson. Då rollen går in i rollen som platschef finns det på sikt stora möjligheter att avancera till platschef. Gör du ett bra jobb finns det även möjligheter till lönejustering, bonusar och andra förmåner.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare hos oss ingår även ansvar som går in rollen som både platschef och projektledare. Ditt ansvar är produktionen ute på arbetsplatsen och du planerar och koordinerar projektet från början till slut. Du har helhetsansvaret för kvalitén på projektet redan från start vid planering till slutbesiktning. Här ingår samarbete och kontakt med kund, hantverkare och asfaltsarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter består i att beräkna projekt, koordinera och planera. Utöver detta tar du hand om teamet och ser till att dina medarbetare är engagerade och att arbetsmiljön är säker.

 

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande egenskaper och erfarenhet:

• Kunskap om förarbete och asfaltering

• Minst 5 års erfarenhet av väg- och anläggning

• Minst 5 år i ledande befattning

• Du och har körkortsbehörighet B (C är meriterande)

• Du kan tala och skriva på svenska och engelska

 

Du är ansvarstagande, en god planerare och duktig på att koordinera. Du har en förmåga att se helheten, agera i förebyggande syfte och vara affärsmässig. Eftersom du har många kontaktytor är det en förutsättning att du är en god kommunikatör.

 

Som chef och ledare är du engagerad i dina medarbetare, inte rädd för att delegera eller följa upp att mål uppnås. Du är medveten om vikten att besöka anläggningarna och att motivera dina medarbetare på en daglig basis, samt att se till att säkerhetsregler efterföljs.

 

Du trivs bäst när du får koordinera och se helheten, samtidigt som du får ha nära kontakt med dina medarbetare ute på fältet. Du får energi av att vara spindeln i nätet, ha många kontaktytor och att få ta ansvar för planering och kvalitet. Att du även får chans att vara underentreprenad till ett stort välkänt företag och vara en nyckelperson.

 

 

Ansökan

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Maila din ansökan med CV till liga.zaua@gmail.com

 

Vi intervjuar löpande för denna tjänst.

 

#jobbjustnu

 

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön

 

Var ligger arbetsplatsen?

Solbergsvägen 56

16866 BROMMA

 

Arbetsgivaren

SL Asfalt AB

https://www.slasfalt.se/

 

Sök jobbet

Ansök senast 10 juli

Ange referens Arbetsledare i din ansökan

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SL Asfalt

Alla jobb hos SL Asfalt

Liknande jobb Arbetsledare/Platschef/Projektledare – väg och anläggning