Skruf Snus AB

Legal and Corporate Affairs Manager till Skruf

Skruf Snus AB är ett tobaksföretag som grundades 2002 av vännerna och entreprenörerna Jonas Engwall och Adam Gillberg.  De ville skapa en svensk produkt, något unikt och autentiskt. Resultatet blev snuset Skruf som nu finns i 8 olika varianter.

Skruf Snus AB tillverkar, säljer och distribuerar snus, cigaretter och andra tobaksrelaterade produkter och är representerat på den svenska och norska marknaden.

Sedan 2008 är företaget helägt av Imperial Tobacco Group, världens fjärde största tobaksbolag.

Nu söker vi en Legal and Corporate Affairs manager till vårt huvudkontor i Stockholm.

Beskrivning

I denna roll kommer din främsta uppgift vara att utgöra verksamhetens juridiska stöd. Du kommer att arbeta nära ledning samt marknadsavdelningen och ge råd och stöd i frågor gällande marknadsföring, regelefterlevnad och andra allmänna bolagsrättsliga frågor. Du kommer även att ansvara för kontakt med och fördelning av arbete till externa juridiska konsulter efter behov. 

Tyngdpunkten i rollen kommer att ligga vid de juridiska uppgifterna men du kommer också representera företaget i olika sammanhang samt främja bolagets relationer med utomstående aktörer.

Dina arbetsuppgifter innefattar därför också bl.a:

  • Bygga och upprätthålla relationer med beslutsfattare och intressenter i region Norden.
  • Delta vid framtagande av marknadsföringsmaterial och kampanjer.
  • Representera företagets intressen i relevanta forum och organisationer.
  • Delta aktivt i utarbetande av företagsstrategier.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad jurist och har omkring fem års relevant arbetserfarenhet, gärna från både advokatbyrå och bolag. Erfarenhet inom branschen, Fast Moving Consumer Goods, är meriterande, likaså erfarenhet av dialog med politiska aktörer, intresseorganisationer och dylikt.

För att passa in i rollen bör du ha förståelse och intresse för affärer samt tycka om att arbeta verksamhetsnära och operativt i en internationell miljö.

Du ska vara kommunikativ, ödmjuk och utåtriktad med en positiv inställning till komplexa frågor. Samtidigt ska du ha hög integritet, vara initiativtagande och resultatorienterad. 

Du ska ha ett eget driv och kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att förmedla komplicerade förhållanden till omgivningen på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Det är också viktigt att du har ett utpräglat strukturerat arbetssätt, är noggrann och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor gällande tjänsten eller bolaget, välkommen att kontakta Peter Ekström på peter.ekstrom@sharprecruitment.se eller 070-813 51 85.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Skruf Snus AB

Alla jobb hos Skruf Snus AB

Liknande jobb Legal and Corporate Affairs Manager till Skruf