Skogforsk

Vi söker dig som brinner för utbildning

Vi leder hållbar utveckling. Det är Skogforsks vision. Nu söker vi dig som vill dela den med oss och som genom utbildningar vill ta med skogsbruket och samhället på resan mot en hållbar framtid.

Precis som övriga samhället står Skogforsk i en brytningstid där traditionella mänskliga möten flyter ihop med de digitala. I tjänsten som utbildningsansvarig på Skogforsk kommer du få en viktig roll i att utveckla och inspirera till nya former för utbildning i samarbete med hela organisationen. Vi kan erbjuda ett härligt team av kommunikatörer, experter på skogsbruk och administratörer som alla vill jobba ihop med dig. Vi kan också erbjuda goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om det låter lockande och du tror att det svenska skogsbruket har en nyckelroll i omställningen till ett hållbart samhälle, då borde den här tjänsten vara intressant för dig.

Vi vet inte vem du är, men är övertygade om att din förmåga att samarbeta med andra kommer att vara avgörande för vår framgång. För att vi ska kunna leva upp till vår vision måste du också ha en god förmåga att fånga upp trender och inspirera dina kollegor till nya pedagogiska grepp. Vi tror att du har en högre utbildning inom kommunikation och att du tidigare har jobbat med utbildningar på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis tar du också med dig viktiga erfarenheter av att jobba med webbaserade utbildningar. Vi tror även att du är en person som kan hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med våra kunder. Råkar du dessutom ha någon kunskap om skog och skogsbruk så är det en extra bonus.

Du kanske tycker att profilen inte stämmer helt? Och att du är rätt person trots att du har en annan bakgrund inom utbildning? Då vill vi att du överraskar och övertygar oss om att du är rätt person ändå. Vi tror nämligen att mångfald är vägen till framgång och ser därför fram mot ansökningar från alla med relevant erfarenhet och utbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kontor i Uppsala, Sävar och Ekebo. Dina närmaste kollegor sitter i Uppsala och uppskattar att kunna ta en kaffe ihop. Men under rätt förutsättningar är vi öppna för att du sitter tillsammans med kollegorna i Sävar eller Ekebo.

Om du direkt känner att du vill jobba med oss så kan du redan nu skicka en ansökan till skogforsk@skogforsk.se. Om du vill slipa lite extra på formuleringarna så räcker det med att vi får den före 4 maj.

Vill du veta mer om tjänsten? Eller vill du bara säga hej? Kontakta Erik Viklund, kommunikationschef.

Kontaktperson för SACO är Sara Abrahamsson.

 

Sista ansökningsdag : 4 maj . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Juridik Miljö & Naturbruk Övrigt Kommunikation


Senaste jobben från Skogforsk

Alla jobb hos Skogforsk

Liknande jobb Vi söker dig som brinner för utbildning