Skeppsbron Skatt

Skeppsbron Skatt växer!

Vi söker framtidens skatterådgivare

Skeppsbron Skatts verksamhet utvecklas – sammanslagningen med Aspia förbättrar erbjudandet till marknaden och vi står inför en kraftig expansion. Detta skapar utvecklingsmöjligheter och nya arbetsuppgifter.

Vi söker nu två personer till vårt kontor i Malmö som ska arbeta med vår satsning i regionen inom SME-segmentet:

 - Moms
 - Inkomstskatt

Vi ser framför oss att du har ett par års erfarenhet av arbete med skattefrågor till små och medelstora företag varav huvudparten som konsult.

I nuläget söker vi rådgivare till vårt kontor i Malmö, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Stockholm eller Göteborg.

Vilka är vi?
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 60 medarbetare vid våra kontor i Malmö och i Stockholm. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

Vår verksamhet

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

Låter det intressant?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Therése Østergaard

Tel. 073 640 91 51
therese.ostergaard@skeppsbronskatt.se


Ansök redan idag!
Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till:
karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: 31/12 2019


Välkommen till Skeppsbron Skatt!

 

Skeppsbron Skatt
är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 60 medarbetare i Stockholm och Malmö. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Skeppsbron Skatt

Alla jobb hos Skeppsbron Skatt

Liknande jobb Skeppsbron Skatt växer!