Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Halland

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror på att nöjda medarbetare som har roligt på jobbet leder till fortsatt framgång på marknaden. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och attraktiva förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. 
Det går bra för Väg och Anläggning i Väst! Kanske är det du som ska bidra till vår fortsatta framgång tillsammans med oss?
 


Engagerad produktionschef som bygger team 

Vill du arbeta inom en verksamhet som erbjuder ett gott samarbete och goda utvecklingsmöjligheter? Då kanske det är du som ska växa tillsammans med oss!


Rollen som produktionschef innebär att ansvara för projektets produktion och säkerställa att uppsatta mål nås gällande tidsplaner, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas. Du kommer att vara en viktig förebild för dina medarbetare och omgivning avseende Skanskas värderingar. Inte minst när det gäller vår säkerhetskultur samt att vi bibehåller ett kundfokuserat arbetssätt. Vidare arbetar du aktivt med att utveckla våra arbetssätt och produktionsmetoder så att de anpassas till aktuella krav och förväntningar. Du rapporterar till Projektchef, som du kommer att ha ett tätt samarbete med.


En naturlig ledare som kan Väg och Anläggning!


För att lyckas i rollen måste du trivas med att arbeta i grupp där du bidrar till god stämning genom tydligt ledarskap och ambitionen att utveckla dina medarbetare. Vi tror att du har erfarenhet av produktionsstyrning inom Väg- och Anläggning samt har relevant ingenjörsutbildning, alternativt motsvarande kompetens genom erfarenhet. Det är viktigt att du självständigt kan ansvara för projektets genomförande och har goda kunskaper kring kvalitet, miljö, ekonomi, samt arbetsmiljö. Du har ett resultatinriktat arbetssätt och är en duktig kommunikatör. Rollen innebär många kontakter med olika människor. Det är viktigt att du på ett naturligt sätt kan leva efter våra värderingar och även förmedla detta i kontakten med andra. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 
Vill du utvecklas, trivas och ha roligt på jobbet; ansök idag, dock senast den 30 november!


Vi är nyfikna på dig, så vänta inte med din ansökan då vi genomför löpande urval. 
Vi på Skanska satsar på våra medarbetare! Vi erbjuder våra anställda en öppen dialog för vidare utveckling och möjlighet att ha en god balans mellan arbete och fritid. Med öppna ambitioner och ett framgångsrikt samarbete hos oss kan du komma väldigt långt! 
För frågor kring tjänsten, kontakta Distriktschef Fredrik Nilsson på 010-449 13 29.


Välkommen med din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Halmstad

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Halland