Skanska

BoKlok söker BRF Ekonom till Enköping

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Beskrivning av tjänsten

 

I rollen som Brf Ekonom ansvarar du för flera bostadsrättsföreningar. Arbetet sker i projektform vilket innebär mycket kontakt med projektledarna och kundansvariga som driver våra projekt inom BoKlok. 

 

Du producerar en BRF från start till mål och är spindeln i nätet under hela processen gällande samtliga BRF-frågor. Arbetet för en BRF Ekonom påbörjas före projekten säljstartas och löper på till ett par månader efter det att föreningarna är inflyttande. Projekten löper parallellt och det är varierat med många olika moment och bollar i luften. 

 

För att i olika skeden kunna träffa våra slutkunder krävs visst kvällsarbete och resor. Vi är otroligt stolta över denna del i processen då vi har bland de nöjdaste kunderna i branschen! Arbetet är på heltid och tillsvidare.

 

Placeringsort är Enköping.

 

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

 

  • Upprätta kostnadskalkyler och en ekonomisk plan
  • Upphandling av finansiering
  • Kreditbedömning och avtalstecknande med slutkund
  • Driva styrelsearbetet under byggnation i samarbete med externa konsulter
  • Delta på stämmor och informationsmöten
  • Upphandling av ekonomisk förvaltning

 

Den profil vi söker:

 

Du har antingen erfarenhet från bank eller som ekonomiskförvaltare alternativt erfarenhet inom bygg- eller bostadsbolag. Erfarenhet av styrelsearbete är meriterande.

 

Vi söker dig som är prestigelös, engagerad, nyfiken och ansvarsfull. Vi ser gärna att du är noggrann och är en fena på excel samt att du kan läsa och förstå ett bokslut för BRF. Det krävs att du kan arbeta både självständigt men också i grupp. God förmåga att kommunicera och att du är social och gillar service är också viktiga komponenter för att trivas i rollen som BRF Ekonom hos oss på BoKlok.

 

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och utveckla sin roll.  Vi har kul när vi jobbar tillsammans och är ett prestigelöst gäng med branschens nöjdaste kunder. En stor fördel är att du som BoKlokare har både Skanska och IKEA i ryggen. Det finns stor möjlighet att sätta din prägel och utforma hur BoKlok tar sig an framtiden. För oss så står alltid kunden i fokus.

 

Låter detta som rätt utmaning för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

 

Välkommen!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Enköping

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker BRF Ekonom till Enköping