Skanska

Avdelningsekonom Bergmaterial - Göteborg

Tillsammans med dina kollegor och din chef stöttar du verksamheten i ekonomiska frågor och säkerställer en korrekt ekonomisk redovisning samt rapportering. Du arbetar i en grupp av fem personer och fokuserar ständigt på att förbättra våra arbetssätt, jobba för mer analys och medverka i att utveckla våra system, samt höja kvaliteten på den ekonomiska informationen. Internt kallas rollen Avdelningsekonom. 

Du kommer att jobba nära verksamheten och delta i arbetet med budget, prognos och bokslut. Du har även ett ansvar för att ekonomiskt administrativa rutinerna inom enheten följs, vilket innebär en nära kontakt med olika chefer inom Regionen. Du arbetar ständigt med att öka verksamhetens kunskap inom ekonomiområdet bl.a. genom att utbilda i rutiner och riktlinjer.

En del i tjänsten är att tillse att området följer både vårt interna ledningssystem (VSAA/EA manualen) och externa regelverk gällande bokföring, redovisning och ekonomistyrning. 

Du drivs av utmaningar och förändring

Vi söker dig med en högskole-/universitetsutbildning som civilekonom eller liknande och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du gillar att jobba nära linjeverksamheten och driva arbetet inom ditt expertområde. Du är utvecklingsinriktad och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Du har en god kunskap i Excel och en god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Det är en fördel om du har erfarenhet från en Producerande Verksamhet, erfarenhet från BI system eller systemutvecklingsprojekt. 

Tjänsten är Tillsvidare med tillträde så snart som möjligt.

Ansök redan i dag – vi arbetar löpande med ansökningarna! 

Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Sista chansen att ansöka är 17 september 2017. Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande Henrik Wåhlin på 010-44 88 628 eller HR partner Rebecka Hedström på 010-44 83 995. 

Vi ser fram emot din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Redovisning/controlling

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef - Henrik Wåhlin, 010 4488628

Sista ansökningsdag: 2017-sep-17, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Avdelningsekonom Bergmaterial - Göteborg