Skanska - Ing

Projektchef Asfalt Entreprenad Skaraborg - Skövde

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. Verksamheten inom asfalt, bergmaterial och infraservice bedrivs i fyra regioner, Norr, Öst, Syd och Väst.

 

Till vår beläggningsverksamhet i Skaraborg söker vi nu:

Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling!

 

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för Skanskas utläggning av asfalt inom din geografi. Du rapporterar till distriktschefen för Asfalt Entreprenad i Region Väst samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Att driva lönsamma entreprenadprojekt är din grej!

 

I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.

 

Du har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb.

 

Du har också:

  • erfarenhet från liknande ledande befattning och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt - med goda resultat
  • eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens genom erafenhet, gärna med fokus på produktion och ledarskap
  • ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
  • bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
  • goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan. Det är meriterande om du tidigare har samarbetat med Trafikverket och kommuner.

 

Resor i tjänsten förekommer, så B-körkort är ett krav.

Ansök senast 31 aug - eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Robert Johnsson på telefonnummer: 070-323 53 07 alt via epost: robert.r.johnsson@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Linda Baatz | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska - Ing

Alla jobb hos Skanska - Ing

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad Skaraborg - Skövde