Sinf

Två anledningar till att du ska bli Sinf nya jurist - vi har roligt ihop och hjälper företagen att växa

 

 

Sinf växer och vill gärna förstärka vårt härliga team. Vi söker en bolagsjurist med stort intresse för företagarfrågor. På Sinf erbjuder vi företag juridisk service. Vi är i en stark utvecklingsfas, vilket ger dig fantastiska möjligheter att utveckla din talang. Vi jobbar självständigt så du kan växla mellan att jobba hemifrån eller på vårt centralt belägna kontor, ett stenkast från Stockholm Central. Vi erbjuder dig en lösningsorienterad, spännande och energifylld arbetsplats med både skratt och målinriktat arbete.

 

 

Om tjänsten

Sinf är en arbetsplats med stark serviceanda där målet är att leverera råd och stöd till våra medlemsföretag för att göra dem än mer framgångsrika. Det gör vi på både ett personligt och professionellt sätt. Fokus är att ge medlemmarna bäst möjliga service i alla lägen.

 

Du arbetar med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen påminner om en intern bolagsjurist där du är både rådgivare och problemlösare. Våra kunder är industri- och tjänsteföretag och branschorganisationer.

 

Under 2022–2023 driver vi ett speciellt ägarskiftesprojekt där vi vägleder företag i ägarskiften och generationsskiften. Projektet innehåller kurser, webbinarier och skräddarsydda lösningar där våra jurister ingår. Det är meriterande om du har utbildningserfarenhet. Meriterande är också erfarenhet av kommersiella avtal och arbetsrätt.

 

Du som söker har juristexamen, ett pragmatiskt synsätt, stark servicekänsla, gott ordningssinne. Du är lösningsinriktad, trivs med att fatta egna beslut och driva projekt i mål. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter.

 

Arbete i mindre-/medelstora företag och/eller företagande i familjen är starkt meriterande. All koppling till företagande uppskattas. Erfarenhet från tex advokatbyrå, näringslivsorganisation eller annan rådgivande organisation är också meriterande.

 

Tillträde snarast, ansökningarna hanteras varefter de inkommer. Tjänsten börjar som en tidsbegränsad anställning med stora möjligheter till tillsvidareanställning då vi befinner oss i en tillväxtresa.

 

 

Om Sinf

Juridik, personalfrågor och avtal är våra expertområden. Sinf är en ovanlig arbetsgivarorganisation, snabbfotad och framtidsinriktad som satsar på tillväxt. Vi är en tajt medarbetargrupp där alla medarbetare är engagerade den snabba utvecklingen. Vi fungerar som företagens externa personliga huvudkontor. För oss är det viktigt att ge riktigt bra rådgivning till företagen, snabba svar och konkreta lösningar som kväver problem i sin linda. Välkommen in i vårt tajta team och hjälp våra fina medlemsföretag till framgång.

 


Ansökan

Ansökningar behandlas löpande så vi emotser din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka ansökan till jobb@sinf.se.

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: VD Sanna Arnfjorden Wadström sanna@sinf.se 070-6096500 eller Chefsförhandlare Magnus Lindström magnus.lindstrom@sinf.se 070-8569954.

 

Vi tar gärna emot frågor från dig som söker jobb men tackar vänligt men bestämt nej till kontakter rörande annonsering eller tillhandahållande av rekryteringstjänster.

 

Läs mer om Sinf på www.sinf.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Sinf

Alla jobb hos Sinf

Liknande jobb Två anledningar till att du ska bli Sinf nya jurist - vi har roligt ihop och hjälper företagen att växa