Sinf

Affärsjurist med stort intresse för företagarfrågor

 

 

Två anledningar till att du ska bli Sinfs nya jurist - vi har roligt ihop och vi hjälper företagen att växa.

 

Sinf växer och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en jurist.  På Sinf erbjuder vi företag juridisk service. Vi är i en stark utvecklingsfas, vilket ger dig fantastiska möjligheter att utveckla din talang. Vårt kontor finns i Stockholm, ligger ett stenkast från centralstationen och det finns goda möjligheter att tidvis arbeta på distans.  Vi erbjuder dig en lösningsorienterad, spännande och energifylld arbetsplats med både skratt och målinriktat arbete.

 

Om tjänsten

Sinf är en arbetsplats med stark serviceanda där målet är att leverera råd och stöd till våra medlemsföretag för att göra dem än mer framgångsrika. Det gör vi på både ett personligt och professionellt sätt. Fokus är att ge medlemmarna bäst möjliga service i alla lägen.

 

Du arbetar med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen påminner om en intern bolagsjurist där du är både rådgivare och problemlösare. Våra kunder är industri- och tjänsteföretag och branschorganisationer.

 

Du som söker har juristexamen, ett pragmatiskt synsätt, stark servicekänsla, gott ordningssinne. Du är lösningsinriktad, trivs med att fatta egna beslut och driva projekt i mål. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter.

 

Vi tänker oss att du har 2 – 5 års erfarenhet från exempelvis advokatbyrå, företagarorganisation eller liknande,

 

Tillträde snarast, ansökningarna hanteras varefter de inkommer. Tjänsten börjar som en provanställning då vi befinner oss i en tillväxtresa.

 

Arbetsplatsen ligger centralt i Stockholm.

 

Ansökan

Ansökningar behandlas löpande så vi emotser din ansökan snarast, eller senast 1 oktober 2023. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka ansökan till jobb@sinf.se.

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: vd Sanna Arnfjorden Wadström sanna@sinf.se 070-6096500, chefsjurist Jennie Nilsson jennie.nilsson@sinf.se 076-5414194 eller chefsförhandlare Magnus Lindström magnus.lindstrom@sinf.se 070-8569954.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Sinf

Alla jobb hos Sinf

Liknande jobb Affärsjurist med stort intresse för företagarfrågor