Sigma

Nästa ledare inom embedded till Sigma Uppsala

Nu söker vi en flygfärdig, erfaren ledare som vill leda och vara en del av vår satsning inom embedded och även utveckla vår verksamhet inom mekatronik i region Uppsala. Kort och gott siktar du på att bli den bästa i segmentet. Du har erfarenhet som passar som handsken. Om du känner dig träffad – tveka inte, hör genast av dig.

Sigma har funnits i Uppsala i över fem år och består av ett antal sammansvetsade team av ledare och konsulter. Vi lägger stort fokus på att skapa förutsättningar för lärande och reflekterande team och vi vill utvecklas tillsammans med dig. Vi har uppdrag och projekt inom flera olika branscher med en tyngdpunkt inom Life science/medicinteknik och energiteknik. Vi har redan aktiva uppdrag inom området och du blir den som ansvarar för att utveckla verksamheten till nästa nivå.

Sigma Industry East/North är en del av Sigmagruppen och vi är ett stabilt konsultbolag där vi vill vara marknadens bästa leverantör och arbetsgivare. I våra gener är vi entreprenörer som drivs av kvalitet, tävling och resultat. Vi får saker gjorda och har ett stort hjärta med ett brett samhällsengagemang. Vi står för nytänkande och flexibilitet - vi levererar projekt och kompetens till ledande svenska industriföretag inom teknik och utveckling. Från vår sida erbjuder vi ett välskött, välfungerande och lönsamhetsdrivande bolag med en privat ägarstruktur, stark finansieringsbas och korta snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter med bla ett ledarskapsprogram som startar Q4 2021 och löper till 2022, bra ersättning och riktiga glada arbetskamrater.

 

Baskunskaper
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande samt erfarenhet att jobba inom industrin med produktutveckling HW/SW. Erfarenhet av konsultbranschen, att leda personal, budgetansvar och säljansvar är en självklarhet. Vi tror att du har ett etablerat nätverk i regionen och ett stort engagemang för att bredda det. Har du erfarenhet från att driva in-house verksamhet är det meriterande då vi ser att vi kommer öka den leveransformen.

 

I rollen ingår att

  • Vara en del i den lokala ledningsgruppen och i det att utveckla bolagets/regionens affär.
  • Ansvara för ledningen av teamet samt all tillhörande affärsutveckling och försäljning.

Lönesättning, budget, rapportering och andra förekommande uppgifter kopplat till ledarskapet.

 

Om oss
Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Kort och gott är Ingenjören hjälten och vårt hjärta finns i tekniken. Vi driver digitalisering och deltar i utveckling av morgondagens teknologi. En stor av våra anställda deltar i produktionsrelaterade projekt, team och uppdrag. Andra arbetar inom forskning, utveckling eller i samhällsrelaterade uppdrag. Vi vill förknippas med kvalitet, långsiktighet och bästa möjliga service. Vi är snabba och får saker gjort.

Alla kontakter behandlas under fullständig sekretess och stannar mellan dig och mig om du så önskar. Kontakter för frågor och funderingar. Själva ansökan laddar du upp på den här sidan.

 

Rekryteringsparter
Jonas Granström, Starcommand AB

070-302 8306, jonas@starcommand.se

 

Rekryterande Chef
Christoffer Lindkvist, Regionchef Sigma Industry Easth North AB

073-063 07 97, Christoffer.lindkvist@sigma.se

Din ansökan gör du på den här siten och den innehåller i ett första steg CV och personligt brev. Sedan kommer en fin-fin lista med andra saker som ska göras mm. Om du tror att du är rätt - hör av dig omgående.

Tillsättning sker så snart det känns ömsesidigt rätt, inte enligt en tidtabell.

Varmt välkommen med din kontakt/ansökan!

 

Kontakt
För mer information kontakta

Christoffer Lindkvist,

+46 730630797

christoffer.lindkvist@sigma.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 6 juli


Senaste jobben från Sigma

Alla jobb hos Sigma

Liknande jobb Nästa ledare inom embedded till Sigma Uppsala