Siemens

Legal Counsel

 

Följ med på vår resa in i framtiden # FutureMakers # Siemens!

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Siemens Legal & Compliance supportar alla sex Siemensbolag i Sverige. Tjänsten är placerad på Siemens svenska huvudkontor i Arenastaden/Solna. Du kommer att ingå i ett team med 10 bolagsjurister i Sverige som leds av vår Chefsjurist för Sverige och Norden. Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader, där det kan finnas möjlighet till förlängning.

Utmaningen

  • Att arbeta brett med bolagets affärsjuridik i nära samarbete med affärsledningen för respektive division för att säkerställa att verksamheten får ett korrekt och effektivt affärsjuridiskt stöd.
  • Att säkerställa en effektiv legal riskhantering i verksamhetens affärsuppgörelser där du granskar och utformar avtal samt deltar vid förhandlingar med kunder och affärspartners för bästa möjliga affärsvillkor för Siemens.
  • Att bidra med din kunskap till verksamheten och dina kollegor för att höja organisationens kunskap inom affärsjuridik.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har jur.kand examen samt något års affärsjuridisk erfarenhet som bolagsjurist eller från advokatbyrå. 
  • Vi värdesätter en starkt inre drivkraft och affärsorientering. Förmågan att kommunicera och bygga relationer är en tydlig framgångsfaktor i denna roll.
  • Då du kommer att agera som en expert och rådgivare är det viktigt att du som person är strukturerad och har lätt att fatta beslut och kommunicera dessa till andra.
  • Du behärskar svenska och engelska språket såväl i tal som skrift och har god vana av att nyttja IT-stöd i ditt arbete.

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 351 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på www.Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 292523 och senast den 31 mars. För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Carina Häggquist på 08-728 15 97

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.

Requisition ID: 292523
Organization: Legal and Compliance
Career Level: Early Professional
Full time only

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Siemens

Alla jobb hos Siemens

Liknande jobb Legal Counsel