Sharp Recruitment

Sales Manager till Sharp Recruitment & Consultants

Brinner du för att skapa och utveckla affärer? Drivs du av att arbeta med komplex försäljning mot en krävande målgrupp som erbjuder kontinuerlig utveckling i ditt dagliga arbete? Då har vi den perfekta Sales Manager rollen för dig!

 

 

Sharp Recruitment & Consultants har på kort tid etablerat sig som en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML,Tax & Finance.

 

Vi är under kraftig tillväxt och söker nu ytterligare en kollega till våra moderna lokaler på Odengatan i Stockholm. Som Sales Manager är ditt huvudsakliga uppdrag att bearbeta både befintliga nya kunder, både gällande rekrytering och bemanning.

 

Säljprocessen innebär att du arbetar från ax till limpa med allt ifrån att kontakta kunden för en första kontakt etablera en relation, genomföra kundmöte, sätta ihop affären genom avtal och sedan vårda kunden och bibehålla relationer. Att bygga upp ett kundnätverk med fokus på långsiktiga relationer och tillväxt är något som vi alltid strävar efter som företag. 

 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där din egen, företagets och våra uppdragsgivares utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att tjäna pengar. Vi vill att du utvecklas både genom utmaningar, bra stöd och vidareutbildning. Du får vara med och påverka vår verksamhet och strategi och vi ger dig snabbt ansvar för egna ärenden och processer. 

 

Vi har lång erfarenhet av specialistrekrytering och bemanning och har hjälpt många av Sveriges största bolag och finansiella institut med kompetensförsörjning inom våra områden Legal, Compliance, Risk, AML Tax & Finance.

 

 

Om tjänsten

• Bearbeta både prospects och kunder genom att boka möten, delta i olika nätverksforum, medverka på branschevent, skapa egna sales och marketing events tex frukostseminarier eller after works. Allt för att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer

 

• Du kommer att bearbeta olika branscher som t.ex. finansbranschen, It/tech & telekom, bygg och fastighetsbranschen, fordons- och tillverkningsindustrin m.m. Företagen är ofta stora globala organisationer.

 

• Rollen innebär ett nära samarbete med vår rekryterings- och researchavdelning.

 

• Vidare så är rollen både strategisk och analytisk där det krävs ett högt arbetstempo med hög kvalité i det du gör. Du arbetar med både kortsiktiga samt långsiktiga mål.

 

 

Om dig

För att passa in i rollen bör du:

·       Ha en högskoleutbildning, ej ett krav men mycket meriterande.

·       Ha god analytisk förmåga med ett starkt affärssinne.

·       Vara engagerad, social, kommunikativ med hög energinivå.

·       Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

 

Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är ej ett krav men mycket meriterande.

 

Som person är du öppen, social, framåtlutad, engagerad, stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du har stor nyfikenhet och stark vilja att utvecklas. Vidare är du initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet och du brinner för affärer. För att bli framgångsrik hos oss krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende gentemot kunder.

 

 

Ansök Idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

 

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

För mer information kring bolaget och tjänsten, ring Ron Cohen på 073–5185188 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Sharp Recruitment

Alla jobb hos Sharp Recruitment

Liknande jobb Sales Manager till Sharp Recruitment & Consultants