Sharp Recruitment

Researcher till Sharp Recruitment – deltidstjänst!

Vi söker dig som idag pluggar juridik, ekonomi eller läser till civilingenjör och vill arbeta som researcher mot jurist- & finansbranschen!

 

Sharp Recruitment & Consultants har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom juristrekrytering och bemanning. Idag arbetar vi med några av landets främsta och största advokatbyråer, banker, försäkrings- och finansbolag och vi ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare. För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation och därför söker vi nu en driftig, analytisk och engagerad deltidsarbetande student till vårt härliga gäng.

 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som passar väl ihop med studierna, där du samtidigt får en unik inblick i våra rekryteringsprocesser. Du får chansen att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och vara en del av ett ambitiöst och spännande företag. 

 

Om tjänsten 

 

I denna tjänst kommer du att vara delaktig i stora delar av rekrytering- och bemanningsprocessen med fokus på att hitta lämpliga kandidater inom våra områden juridik, compliance och risk.

 

Vidare så kommer du att ansvara för kartläggning av kandidater för vissa specifika uppdrag, kontakta kandidaterna och kalla in dom på intervju. Du kommer i nästa skede även att få sköta intervjuförfarandet och sätta ihop kandidatpresentationer som presenteras för kund. 

 

Rollen ställer därmed höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

 

Om dig 

 

För att passa in i rollen måste du: 

·       Studera juridik eller ekonomi alt. läsa till civilingenjör, företrädesvis på termin 3–4

·       Ha en god analytisk förmåga och du ska vara mycket duktig på att uttrycka dig i skrift

·       Ett stort engagemang, vara social och kommunikativ och ha hög energinivå

·       Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

 

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.

 

Ansök Idag!

 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. För mer information, ring Peter Ekström på 070-813 51 85 eller mejla peter.ekstrom@sharprecruitment.se

 

Företagsbeskrivning Sharp Recruitment & Consultants är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister, compliance officers, ekonomer och finansiella rådgivare.

 

Vi hanterar rekrytering och personaluthyrning på alla nivåer inom privat och offentlig sektor och erbjuder ett komplett utbud av rekryteringsmetoder som anpassas till kundens individuella behov. Vi prioriterar kvalitet och effektivitet högt och arbetar därför alltid i team med en huvudansvarig kontaktperson som ansvarar för hela rekryteringsförfarandet från ax till limpa. Denna process garanterar hög tillgänglighet, anpassningsbarhet och god service för såväl våra uppdragsgivare som kandidater. På Sharp Recruitment är vi stolta över vår djupa kunskap och förståelse för marknadens utveckling och ständigt föränderliga behov. Varje organisation är unik och vår uppgift är att på ett ansvarsfullt och närvarande sätt hitta rätt person med relevant kompetens.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Sharp Recruitment

Alla jobb hos Sharp Recruitment

Liknande jobb Researcher till Sharp Recruitment – deltidstjänst!