Sharp Recruitment & Consultants

Jurist till tjänsten som rekryteringskonsult till Sharp Legal

Utbildad jurist till tjänsten som rekryteringskonsult till Sharp Legal

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att växa och nu söker vi en ny medarbetare till vårt affärsområde Sharp Legal

 

Vill du arbeta med specialistrekrytering inom juridik på en av landets mest framgångsrika byråer inom sitt område? Trivs du i en snabbfotad arbetsmiljö med stort utrymme för att sätta din egen agenda och vara med och påverka och driva bolaget framåt? Ta chansen och sök då denna tjänst redan idag!

 

 

Dina arbetsuppgifter 

I rollen som rekryteringskonsult inom Sharp Legal kommer du att ansvara för specialistrekryteringar inom området och våra uppdragsgivare består utav några av världens största företag som tex banker, industribolag, It-bolag och fastighetsbolag samt advokatbyråer, konsultbyråer och revisionsbyråer m.m. Du kommer att arbeta inom samtliga branscher och sköta hela rekryteringsprocessen från ax till limpa med fokus både på kund och kandidat. Vid varje uppdrag och projekt arbetar vi i team för att effektivisera arbetet samt erbjuda en god servicenivå mot kund och du bär huvudansvaret för att sköta leveransen jämtemot kund. 

 

Du upprättar kravprofil tillsammans med kund, tar fram kandidater, sätter ihop en annons, sköter intervjuförfarandet, skriver ihop kandidatpresentationer, koordinerar möten mellan kund och kandidat, genomför tester på kandidaterna med återkoppling till kund och kandidat samt tar referenser. 

 

I rollen som rekryteringskonsult blir du spindeln i nätet. Vi ser oss själva som managementkonsulter som med vår breda kompetens inom området kan agera konsulter både mot våra kunder och kandidater. Vidare så ställer rollen mycket höga krav på dig då våra rekryteringar är klassade som mycket komplexa och svårgenomförda. Därmed är det viktigt att du är kontinuerligt up-to-date inom branschen och bygger upp ett omfattande nätverk av kandidater.

 

 

Vem söker vi

Vi söker dig som är utbildad jurist och med några års praktisk erfarenhet efter avslutade studier av arbetet som jurist. Vi ser gärna att du har konsulterfarenhet, ej ett krav men meriterande. Du måste älska att arbeta nära affären och lika mycket som du kommer att vara rekryterare kommer du att vara en säljinriktad affärskonsult som arbetar med rekrytering inom juridik. Därmed så söker vi dig som är framåt och kommersiell, du älskar att arbeta mot tydliga mål och resultat, du är initiativtagande, orädd, du är noggrann och har en god analytisk förmåga. 

 

För att lyckas i rollen så är det a och o att du är en social, brinner för att bygga relationer och är en utåtriktad person med mycket energi och som älskar att arbeta brett och högt som lågt. Möte med människor och att älska att göra affärer är en absolut avgörande faktor för att du både skall trivas i rollen och nå stor framgång. 

 

 

Att arbeta hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet! Vi ställer höga krav på varandra, vi ifrågasätter varandra men stöttar och supportar varandra ännu mer. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

 

Vi är ett företag som fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vårt huvudkontor är i centrala Stockholm och vi sitter i mycket trivsamma och moderna lokaler. Vi har även kontor i Tel Aviv samt Paris med bemannad personal på plats.

 

Välkommen med din ansökan!

 

För frågor om tjänsten och bolaget vänligen kontakta Ron Cohen, partner och Co-Founder, på 073-5185188 eller ron.cohen@sharprecruitment.se 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Sharp Recruitment & Consultants

Alla jobb hos Sharp Recruitment & Consultants

Liknande jobb Jurist till tjänsten som rekryteringskonsult till Sharp Legal