Securitas

Skattespecialist med fokus på Transfer Pricing till Securitas AB

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet med mer än 370,000 anställda i över 58 länder. Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälp­samhet" har Securitas skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i över 85 år. Securitas AB är noterade på Nasdaq Stockholm’s Large Cap lista och har sitt globala huvudkontor i Stockholm.

 

Securitas levererar en mängd olika tjänster som kan kombineras och skräddarsys för kunden behov såsom stationär bevakning, mobila tjänster (t.ex. rondering, områdesbevakning, larm­mottagnings- och utrycknings- och brandskydds tjänster), flygplatsbevakning, tekniska säker­hets­tjänster (t.ex. larm-, kamera- och gps tjänster) samt risk- och säkerhetskon­sultations­tjänster. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs alltmer samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompe­tens för att skapa trygghet och förebygga skador.

 

Vill du arbeta på ett företag som ständigt utvecklas? Vill du arbeta tillsammans med ett toppresterande team? Vill du bidra till att göra världen till en säkrare plats och göra skillnad?

 

Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i en dynamisk, global, ledande och snabbt växande service- och techindustri där vi kan göra skillnad för människor över hela världen varje dag.

 

Nu söker vi en skattespecialist med fokus på Transfer Pricing med placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

 

Beskrivning

 

Som skattespecialist på Securitas kommer du att arbeta på vår skatteavdelning och främst ansvara för Transfer Pricing, men även stödja organisationen i olika skattefrågor som berör våra olika verksamheter.

 

För att passa in på Securitas räcker det inte med att du är en bra skattespecialist. Du måste även ha dessa egenskaper:

 

- Ärlighet

- Vaksamhet

- Hjälpsamhet

 

Vidare måste du även vara prestigelös, lösningsorienterad och snabb. Du ska gilla och drivas av att få agera i en intensiv och flexibel miljö. Förmågan, viljan, tålamodet och erfarenheten att genomföra ordentliga analyser och komma med förslag på förbättringar är A och O. Du kommer behöva arbeta proaktivt och tillsammans med våra olika verksamheter för att nå bra resultat.

 

Arbetsuppgifter

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Medverka i skatteberäkningar och skatterapporter från koncernens dotterbolag

Arbeta med koncernens internprissättning i form av beräkningar och dokumentation

Stödja koncernbolagen i frågor kring Transfer Pricing samt medverka vid framtagningen av koncernens Transfer Pricing dokumentation

Arbeta med koncernens DAC 6 rapportering

Vara behjälplig vid skatterevisioner inom koncernen

 

Profil & kvalifikationer

 

Då vi är en snabb och flexibel global organisation är det viktigt att även du är en, engagerad, öppen och kommunikativ person som gillar att samarbeta med andra. Du bör vara, noggrann och strukturerad samt ha vana att arbeta proaktivt och initiativtagande. Rätt inställning, ödmjukhet och ansvar är viktigt att ha med sig. Rätt kandidat ska vara social, prestigelös, informell men samtidigt ha hög integritet. 

 

Vi söker dig som har ekonomi- och/eller juristutbildning samt ca 3 – 5 års relevant arbetslivserfarenhet från internationell koncern, revisionsbyrå och/eller skatteverket.

 

Vi är en internationell organisation och därför är det viktigt att du kan arbeta både på engelska och svenska.

 

Ansökan och frågor

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare frågor rörande tjänsten eller Securitas Sverige AB, kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller zarina.virsholm@sharprecruitment.

 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

 

Ansök nu

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Securitas

Alla jobb hos Securitas

Liknande jobb Skattespecialist med fokus på Transfer Pricing till Securitas AB