Securitas

Bolagsjurist med fokus på avtal till Securitas Sverige AB

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet med mer än 350,000 anställda i över 58 länder. Den svenska verksamheten bedrivs av Securitas Sverige AB som har mer än 9 600 med­arbetare och 170 avdelningskontor runt om i landet. Bolaget ingår i koncernens Europa-division, Security Services Europe. Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälp­samhet" har Securitas skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i över 85 år.

Securitas levererar en mängd olika tjänster såsom stationär bevakning, flygplatsbevakning, mobila tjänster, larm­mottagning och utryckning, inom områdena för brand och parkering, tekniska säker­hets­tjänster samt risk- och säkerhetskon­sultations­tjänster.

Är du självständig, målinriktad och serviceinriktad och vill jobba med affärer och flera parallella projekt i en snabbrörlig, resultatorienterad organisation så kan du vara den vi söker till vårt legala team!

Beskrivning


Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas, drivs av affärer och vill arbeta mycket verksamhetsnära i en prestigelös, intensiv och flexibel miljö.  Som bolagsjurist på Securitas Sverige får du arbeta brett och hantera alla typer av avtal. Du kommer att jobba nära säljare och därför är det viktigt att du är riktigt vass på avtal – granska, förhandla och skriva. I det dagliga arbetet ingår även upphandling och du kommer att behöva göra kommersiella bedömningar och riskuppskattningar. Du kommer att rapportera till Chefsjurist på Securitas Sverige.

Vem söker vi?

För att passa in på Securitas Sverige räcker det inte med att du är en bra jurist. Du måste även dela vårt syfte – att göra samhället till en tryggare plats genom att efterleva våra grundvärderingar:

- Ärlighet
- Vaksamhet
- Hjälpsamhet

Du ska gilla att arbeta serviceinriktat mot organisationen och ha förmågan att snabbt kunna analysera risker. Du kommer behöva arbeta både operationellt och proaktivt tillsammans med organisationen för att nå bra resultat.

Arbetsuppgifter

I bolagsjuristens arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Förhandling och kommersiell avtalsskrivning och granskning,
- Upphandling – både offentlig och privat,
- GDPR,
- Hålla interna utbildningar,
- Besvara diverse legala spörsmål, och
- Stötta verksamheten i olika interna projekt.

Som bolagsjurist hos oss kommer du att ha nära kontakt med de legala avdelningarna på både Europadivisionen och på koncernnivå.

Kompetens

För anställningen krävs erfarenhet inom:
- Förhandling och kommersiell avtalsskrivning och granskning på svenska och engelska,
- Offentlig upphandling, samt
- GDPR inklusive personuppgiftbiträdesavtal.

Det är meriterande om du har arbetat/har erfarenhet inom något eller några av följande områden:
- säkerhetsbranschen, områdena för brand eller parkering,
- arbete med säkerhetsskyddsavtal (SUA),
- arbete med IT- eller licensavtal,
- arbetsrätt,
- konkurrensrätt,
- konkurs (insolvensrätt),
- konsumenträtt, eller
- entreprenadrätt (avtal).

Du behöver ha en svensk juristexamen samt 1 - 3 års erfarenhet av relevant och kvalificerat affärsjuridiskt arbete. För oss är det av stor vikt att du har en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift, på både engelska och svenska.

För anställning inom Securitas kräver vi följande att du:

- Blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag;
- Genomgår lämplighetstest med godkänt resultat;
- Har ordnad privatekonomi;
- Är ostraffad;
- Är drogfri

Ansökan och frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare frågor rörande tjänsten eller Securitas Sverige AB, kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller
zarina.virsholm@sharprecruitment.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från universitet samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare.Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Securitas

Alla jobb hos Securitas

Liknande jobb Bolagsjurist med fokus på avtal till Securitas Sverige AB