Säkerhetspolisen

Receptionist

 

Brinner du för service och trivs med att vara ansiktet utåt? Nu söker vi en serviceinriktad receptionist för att tillsammans med trevliga kollegor ansvara för myndighetens servicecenter.

 

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2020-08-27
Referensnummer: 2020–13991

 

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

 

Ditt uppdrag

Som receptionist i myndighetens servicecenter ger du stöd och support till Säkerhetspolisens anställda och har daglig kontakt med ett stort antal kollegor i myndigheten som vänder sig till servicecenter. I gruppen ansvarar ni tillsammans för att bemanna myndighetens interna reception, besvara växelnummer för allmänheten, utföra rese-, hotell- och konferensbokningar samt utföra andra administrativa uppgifter. Ni hanterar också beställningar och ansvarar för mötesrum och olika interna evenemang.

Gruppen arbetar även aktivt med att utveckla arbetssätt och rutiner då efterfrågan av service förändras över tid. Arbetet är varierande och ibland är tempot högt. Servicecenters öppettider är 07.30-17.00 och i gruppen ansvarar ni tillsammans för att tiderna är bemannade.

Tjänsten är placerad vid fastighet- och serviceenheten som är en del av avdelningen för verksamhetsstöd. Enheten är indelad i fastighetsgruppen och servicegruppen vilka ansvarar för myndighetens lokaler och interna service. Den interna servicen innebär bland annat ansvar för post- och godsmottagning, servicecenter, telefonväxel, resebokning, kontorsmaterial och andra kontorsnära tjänster.


Din kompetens

Till den här rollen söker vi dig som har gymnasieutbildning och aktuell erfarenhet av arbete i reception eller konferensanläggning från de senaste sex åren. Du har lätt för att hantera Office-paketets program och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av resebokning, konferensbokning och/eller telefonväxel. Receptionistutbildning är ett plus liksom erfarenhet av kundservice. Det är även meriterande om du har erfarenhet av internservice i offentlig verksamhet.

 

Dina egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs att arbeta i en varierad roll med mycket kontaktytor. Som person är du lyhörd, kommunikativ och tycker om att ge bra service. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att samarbeta, men kan även arbeta självständigt, ta även egna initiativ och se vad som behöver göras.

Vi ser också att du är strukturerad, ansvarsfull och har en förmåga att prioritera bland uppgifter, även i tider när tempot är högt. Rollen kräver också att du är flexibel och snabbt kan växla i tempo eller arbetsuppgift när det behövs.


Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har cirka 1 400 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.
Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, som finns tillgänglig från v. 34, tfn 010-568 73 85. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt ifyllt försättsblad. Samtliga handlingar ska vara i MS Word- eller pdf-format. Obs! Spara försättsbladet på din dator innan du fyller i och bifogar det.
Försättsblad för ansökan

I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav. Märk din ansökan med referensnummer 2020–13991. Om du skickar e-post, ange även referensnummer i ämnesraden.

 

E-post: sakerhetspolisen@sakerhetspolisen.se

Postadress:
Säkerhetspolisen
Registratorsexpeditionen
Box 12312
102 28 Stockholm

Observera att ansökan inklusive bilagor ska skickas direkt till oss, inte via en länk.
Ansökan ska ha kommit in senast 2020-08-27.

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning. Information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering vid Säkerhetspolisen

 

Övrig information

Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Anledningen till att vi ber dig vara återhållsam med informationen är att det finns tjänster vid Säkerhetspolisen som omfattas av sekretess.

I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester som en del i processen.

Inför denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanaler. Vi undanber oss därför samtal från externa rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice Offentliga jobb


Senaste jobben från Säkerhetspolisen

Alla jobb hos Säkerhetspolisen

Liknande jobb Receptionist