RosholmDell

RosholmDell söker en jurist med fokus på entreprenadrätt

RosholmDell är en entreprenörsdriven affärsjuridisk byrå vars klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Byråns fokusområden är bolagsrätt, transaktioner, riskkapital/investeringar, fastighet och entreprenad, inköpsfrågor, aktiemarkandsrätt, kommersiell tvistlösning, offentlig upphandling, arbetsrätt och IT-rätt. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö, Kalmar och Stockholm.

I dagsläget är vi ca 25 jurister som gör juridiken förståelig och hanterlig för våra klienter enligt vår mission ”Användbar Juridik”. Senast år 2025 ska vi bli den byrå i Sverige man helst vill arbeta med och arbeta för. Vår fördel som byrå och arbetsgivare är vårt LEAN-arbete med ett stort antal egenutvecklade verktyg som gör våra produkter bättre, vårt liv lättare och förseningar eller kvalitetsbrister sällsynta. Vi förhåller oss dessutom till en rad enkla principer som vi tillsammans som byrå har tagit fram. Exempelvis handlar det om viljan att alltid ge sitt bästa för kunden, solidaritet eller att endast enkla lösningar har utsikt till framgång. Vi är professionella men avskyr krångel, tungroddhet och prestigetänkande. Läs gärna mer om oss på rdlaw.se.

Nu expanderar vi igen och söker passionerade kollegor som vill driva och utveckla entreprenadrättsgruppen.


Beskrivning

Som jurist hos oss på RosholmDell kommer du att utveckla och expandera vår entreprenadrättsgrupp. Du kommer att utvecklas snabbt genom vårt unika system av resultatorienterad coaching tillsammans med en specialisering i våra verksamhetsgrupper. Vi har en platt organisationsstruktur utan detaljstyrning. Vi ger våra medarbetare stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och ärenden. På så sätt kommer du kunna arbeta självständigt, om än alltid som en del i ett team i varje ärende, och ges stor möjlighet till klientkontakt.

Som person söker vi dig som är driven, affärsorienterad och mycket noggrann. Prestigelöshet samt hög tillgänglighet i kombination med god affärsmässig förståelse och intresse för juridikens roll i klientens verksamhet är viktiga egenskaper som du bör ha. Det är viktigt att du vill vara med och utveckla, inte bara dig själv, utan även våra tjänster och dina kollegor samtidigt som du har höga krav på kvalitet och service.


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med goda resultat. Vidare ska du ha minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller bolag med fokus på främst entreprenadrätt. Det är viktigt att du kan arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska.


Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27 eller skriv till zarina.virsholm@sharprecruitment.se.Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från RosholmDell

Alla jobb hos RosholmDell

Liknande jobb RosholmDell söker en jurist med fokus på entreprenadrätt