Riskhelix

Riskhelix söker Jurist till Fintech-bolag

Kvalifikationer
Är du utbildad jurist med integritet och energi, med driv att fortsätta lära och vara en del i att bygga ett företag i en spännande sektor i gränslandet mellan teknik och juridik?

Riskhelix söker flera jurister med goda juridiska kunskaper och ett starkt driv att leverera kvalitativa resultat. Vi ser gärna att sökande har viss arbetslivserfarenhet efter avslutad juristexamen men vi ser också gärna nyexaminerade jurister som sökande. Tingsmeritering eller annat likvärdigt juridiskt arbete är meriterande. Rätt kandidat kan se fram emot en spännande resa i fintech-sektorn där teknik, affär, finans och juridik möts.

Arbetsbeskrivning
Om du blir en del av Riskhelix AB kommer du att interagera med olika kompetenser med det gemensamma målet att skapa en innovativ it-systemlösning som tar sin utgångspunkt i lagstiftning. Riskhelix tjänst (SaaS – Software as a Service) kommer att möjliggöra för ett stort antal små och medelstora finansiella institut att uppfylla de regulatoriska krav som ställs och därmed skapa förutsättningar för en god styrning, riskhantering och kontroll och mer lönsamma affärer. Riskhelix mål är att dess kunder i större utsträckning ska kunna fokusera på sin affär snarare än regelverk. 

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av kvalificerat juridiskt arbete i form av kartläggning och arbete med de svenska och europeiska finansiella regelverk som tillståndspliktiga finansiella institut verkar under. Men i ett expansivt, kunskaps- och teknikintensivt företag kan arbetsuppgifterna även komma att bestå i andra till produkten eller företaget angränsande frågor. Vi tror att sökande utmanas av detta och vill växa och utvecklas med företaget och är beredd att göra en insats där det behövs.

Företaget är beläget i trevliga och centrala lokaler i Malmö.

För ytterligare information om företaget och aktuell tjänst vänligen kontakta Mikael Carle-Ekdahl på +46 70-848 80 30 eller mikael.ekdahl@riskhelix.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV senast 2018-04-12. Intervjuer och rekrytering genomförs löpande.

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Riskhelix

Alla jobb hos Riskhelix

Liknande jobb Riskhelix söker Jurist till Fintech-bolag