Remondis

Senior Legal Counsel till Remondis

Remondiskoncernen är ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda och verksamheter i Europa, Afrika, Asien och Australien. Vi erbjuder helhetslösningar inom återvinning och skräddarsyr tjänster efter varje kunds behov – oavsett om det handlar om mindre företag eller en stor industrikoncern. Tillsammans jobbar vi mot en hållbar framtid.

 

Vår svenska återvinningsverksamhet erbjuder kundspecifika tjänster och arbetar tillsammans med företag, privatpersoner och offentliga organisationer för att de ska få ut så mycket som möjligt av sina resurser. I Sverige är vi ca 600 anställda och omsätter 2 miljarder kronor. Med nära 30 anläggningar finns vi över hela landet.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tillsammans med våra kunder verkar vi för att minimera samhällets ekologiska avtryck. Hos oss får du ett jobb där du bli en viktig del i ett väldigt stort uppdrag tillsammans med drivna, ansvarsfulla och engagerade kollegor. Vi kan erbjuda dig en utmanande och utvecklande roll som både ger och kräver ansvarstagande och självständighet. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och därmed ha stort inflytande i verksamheten.

 

Vårt gemensamma driv och samarbete är nyckeln till framgång. Det är viktigt att du skriver under på våra ledord: Service, hållbarhet, öppenhet, ansvar och entreprenörskap. Den entreprenöriella andan genomsyrar hela bolaget och förutsättningarna för att kunna göra ett fantastiskt jobb är obegränsade.

 

Om rollen

Som Senior Legal Counsel på Remondis kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor. Du kommer att hantera alla typer av avtal och även arbeta mycket med koncernens företagsförvärv. Att bidra till Remondis hållbarhetsarbete och complianceprogram på området är vidare en naturlig del av rollen.

 

Hos oss kommer du få driva egna projekt och förhandlingar självständigt och i samråd med ledningen. Du behöver därför vara bekväm i att växla mellan ett strategiskt förhållningssätt och ett operativt genomförande.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst sex års relevant arbetslivserfarenhet från byrå och/eller bolag. För att passa i rollen måste du trivas med att arbeta affärsmässigt och på ett proaktivt sätt. Du behöver vara öppen, nyfiken, ödmjuk och prestigelös samt sträva efter att leverera uppgifterna med enkelhet. Samtidigt förväntas du vara ansvarstagande och ha hög integritet.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket god erfarenhet av kommersiella avtal, förhandlingar och bolagsrättsliga frågor. Då vi är ett förvärsintensivt bolag är det även meriterande om du har erfarenhet av företagsförvärv. Förmågan att kunna fatta snabba men väl avvägda beslut är viktig. Du är duktig på att motivera och driva medarbetare mot gemensamma mål och är en stark kommunikatör. En god ledare hos oss har ett coachande förhållningssätt och är affärsmässig, både i interna och externa relationer.

 

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tfn: 073 641 88 81 eller mejla till linda.sjohagen@sharprecruitment.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Remondis

Alla jobb hos Remondis

Liknande jobb Senior Legal Counsel till Remondis