Region Stockholm

Vi söker sjukvårdsintresserade och analytiska ekonomer

Stockholm är en av Europas snabbast växande storstadsregioner och inom regionen genomförs stora satsningarna både inom hälso- och sjukvården och länets kollektivtrafik. Omfattande förändringar och investeringar sker i Region Stockholm inom både vården och trafiken. Vi behöver nu förstärkning för att granska hur ansvariga nämnder och styrelser säkerställer att dagens och framtidens invånare får tillgång till vård utifrån behov och kollektivtrafik som möter behoven i en växande region.


Vad ska du göra? 

Som ekonom kommer du, både i team och självständigt, leda och medverka i olika projekt för att granska Region Stockholms olika verksamheter ur ett verksamhets- och ekonomistyrningsperspektiv. Du kommer även att granska intern styrning och kontroll, kvalitet, tillgänglighet, effektivitet och resultat. Våra projekt löper delvis parallellt under året och sträcker sig vanligen över några månader. Du medverkar också i planering, genomförande och avrapportering av den löpande granskningen av regionens bolag och nämnder inom hälso- och sjukvården. Du kommer att leda och styra konsulter då sådana anlitas i delar av granskningen.
 

Vårt erbjudande

Du erbjuds ett arbete som är både kvalificerat och varierat med stora möjligheter för dig som är samhällsintresserad att verka inom ett spännande område av den offentliga verksamheten. Arbetet ger dig som är engagerad stora möjligheter att växa i rollen och anta nya utmaningar. Vi anser att det är viktigt med kontinuerlig omvärldsbevakning och vidareutbildning inom våra arbetsområden. Du kommer till en arbetsplats med ett bra arbetsklimat och kollegor med blandad bakgrund, ålder och erfarenhet. Revisionskontoret har cirka 25 medarbetare och arbetsplatsen är centralt belägen på Kungsholmen i Stockholm.

 
Vem är du?
Du har en akademisk examen med inriktning mot förvaltningsekonomi, nationalekonomi, samhällsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av ekonomisk styrning och/eller ekonomiskt analysarbete gärna i sjukvårdsperspektiv. Du har erfarenhet av att leda och delta i olika former av projekt och granskningar i offentlig sektor. Det är meriterande om du även har erfarenhet av revisionsarbete i någon form.
 
Som person är du utåtriktad och har lätt för att bygga goda relationer. Du gillar att arbeta både i team och självständigt. Analytisk förmåga, ansvarstagande och hög integritet är andra egenskaper vi värdesätter. Dessutom har du förmågan att planera och organisera ditt arbete, men är ändå flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Du är en duktig skribent, vilket krävs då arbetet till stor del baseras på skriftlig kommunikation.
 

Ansökan

Intervjuer kommer att genomföras löpande under annonstiden. Provanställning kan komma att tillämpas beroende på din tidigare erfarenhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök nu”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/


Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-08-19

Yrkesområde
Ekonomer/Controllers

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Anneli Lagebro 
Revisionsdirektör
08-123 141 12

Fackliga representanter
Dennis Andersson
Vision, 08-123 141 05
Annelie Helmersdotter Eriksson
SACO, 08-123 141 02

Referensnummer
163741
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Region Stockholm

Alla jobb hos Region Stockholm

Liknande jobb Vi söker sjukvårdsintresserade och analytiska ekonomer