Protector Försäkring

Senior skadespecialist Egendom till Protector Försäkring

Protector Försäkring – vi är utmanaren

 

Protector grundades 2004 och erbjuder skadeförsäkringar till stora och medelstora företagskunder samt offentlig sektor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien.

 

Vi är utmanaren. Detta ska vi vara genom unika relationer, framstående beslutsförmåga och kostnadseffektivitet. Vårt viktigaste löfte till marknaden är att vi ska vara enkla att ha att göra med, kommersiellt attraktiva och att lita på. https://protectorforsakring.se/

 

Nu söker vi en senior skadespecialist Egendom till vårt Stockholmskontor.

 

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du del av ett ungt och drivet företag som fortfarande utvecklas. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där du ges mycket stora möjligheter att påverka. Vi värdesätter medarbetarnas prestation och utveckling och visar det genom konkreta handlingar.

 

Vi lägger stor vikt vid både din personliga och yrkesmässiga utveckling. Du ges möjlighet att utvecklas både i din befintliga roll och inom organisationen. När vi har ett rekryteringsbehov ser vi i första hand till kompetensen internt och 8 av 10 roller tillsätts inom organisationen.

 

 

Om rollen

Som senior skadespecialist Egendom kommer du få en nyckelroll och ha ett övergripande ansvar i organisationen.

 

Arbetet inkluderar exempelvis:

• Arbeta som mentor och specialist inom Egendomsskador

• Utvecklingsfrågor

• Att se över rutiner och processer relaterat till skadehantering

• Kvalitetssäkring, uppföljning och förbättringar

• Storskaderapportering

• Utbildning och kompetensutveckling

 

Vidare inkluderar rollen visst arbete med komplexa C-skador och om önskan finns kan detta utvecklas.

Du rapporterar till skadechefen för Egendom.

 

 

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är det är till stor fördel om du tidigare har arbetat med större och mer komplexa sakskador. Du har gedigen erfarenhet och kan bidra med råd och stöd till organisationen.

 

Som person är du driven, målinriktad och lösningsorienterad. Vi söker dig som triggas av att förbättra och utveckla processer och verksamheter. Vår vision från starten 2004 lever kvar i väggarna och fungerar som ett hjälpmedel i vårt arbete. För att passa in oss bör du kunna relatera till orden trovärdig, innovativ, modig och engagerad.

 

 

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Kontor & Administration


Senaste jobben från Protector Försäkring

Alla jobb hos Protector Försäkring

Liknande jobb Senior skadespecialist Egendom till Protector Försäkring