Östersunds kommun

Vill du leda hälso- & sjukvårdsutvecklingen i sektor Funktionsnedsättning?

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vill du leda hälso- och sjukvårdsutvecklingen i sektor Funktionsnedsättning?
 
I samband med att vi nu förbättrar organisationen behöver vi en enhetschef för hälso- och sjukvårdslegitimerad personal. Sektor Funktionshinder kommer vara uppdelad i fyra verksamheter med varsin verksamhetschef. Enheten kommer att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser för medborgare med beslut enligt Lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade.
 

Vi erbjuder dig
 
·          Tillgängliga och engagerade stödfunktioner till dig som chef. Du har en specifik ekonom, administratör samt HR-specialist knutet till enheten.
·          Nära samarbete med chefer inom samma sektor, där man täcker för varandra och samverkar över enhetsgränserna.
·          Tillitsbaserat ledarskap, där du med stort förtroende från överordnad chef har utrymme att utveckla verksamheten.
·          Gedigen introduktion från avgående chef, vilken finns kvar nära i verksamheten
 

Arbetsuppgifter

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Våra fyra målbilder är Nöjda medborgare, Stolta medarbetare, Miljömässigt hållbar och En ekonomi i balans. Vi arbetar framåt med hjärtat och vi präglas av ett engagerat, omtänksamt och utvecklande arbetssätt. Dina uppgifter är att tillsammans med chefskollegorna leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån Vård- och omsorgsnämndens mål.
 
Under hösten kommer den nya organisationen ta form och du som chef har ett viktigt uppdrag att vara positiv, trygg och tydlig och tillsammans med övrig personal i organisationen skapa en effektiv och kvalitativ verksamhet med medborgarnas behov i centrum.
 

Vi vill att du
 
·          Har gedigen ledarerfarenhet och är van att arbeta med ekonomistyrning, utveckling och förändringsarbete och du vet vad verksamhets-, budget- samt personal- och arbetsmiljöansvar innebär.
·          Är modig och prestigelös och att du har förmåga att se strategiskt på saker, för att sedan kommunicera det klart och tydligt.
·          Är lyhörd och engagerad i ditt ledarskap. Du samarbetar på alla nivåer och är en förebild för dina medarbetare där du intresserar dig för deras arbetsvardag och förutsättningar.
 
Du har såklart högskoleutbildning som vi bedömer relevant och körkort B. Du är van IT-användare med god administrativ förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner

Åsa Othfors, verksamhetschef 073-460 72 96
Birgitta Selin, facklig representant Vision 063-14 46 03
 

Sista ansökningsdag

2019-07-23
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vill du leda hälso- & sjukvårdsutvecklingen i sektor Funktionsnedsättning?