Östersunds kommun

Undersköterskor/vårdbiträden Sektor Hemtjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens hemtjänst och göra skillnad för medborgare som behöver stöd i sin vardag?


Vård- och omsorgsförvaltningen har ca 1 800 medarbetare och verksamheten är uppdelad i fyra sektorer. Mål och syfte med verksamheten är att kunna erbjuda personer som blir beviljade Hemtjänst en känsla av trygghet, delaktighet och inflytande. Målgrupper för verksamheten är medborgare med olika behov av omsorg.

 

Som undersköterska/vårdbiträde arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende.

Uppdraget är att stödja medborgaren utifrån medborgarens egna förmågor och önskemål. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, engagemang, delaktighet samt personligt ansvar. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt.

 

I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service. Arbetsuppgifter är att utifrån ett rehabiliterande synsätt stödja medborgaren samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Dag, helg och kvällstjänstgöring.

 

Kvalifikationer

- Utbildad Undersköterska/Vårdbiträde eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig

- God datorvana

- Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

- Körkort B

- Goda kunskaper i svenska både i tal o skrift.

 

Utöver detta vill vi att du är en trygg person som är självgående, har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ samt att du sist men inte minst är en flexibel person då detta är en förutsättning för att denna verksamhet skall fungera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Malin Svegårdh enhetschef 063-14 48 35

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

 

Sista ansökningsdag

2018-06-16


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor/vårdbiträden Sektor Hemtjänst