Östersunds kommun

Undersköterskor till hemtjänstenheten Oden

Vill du vara med och arbeta för att göra det goda livet möjligt i Östersunds kommun? Nu söker vi medarbetare till hemtjänsten.

Vi söker nu undersköterskor som gillar utmaningar och vill bidra till en trygg tillvaro för våra medborgare. Vi söker därför undersköterskor för tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 0,75% med möjlighet till heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöring dag, kväll och helg.

Personalgruppen arbetar tillsammans för att områdets kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalen bildar tillsammans med distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Vi erbjuder
* Ett glatt arbetslag med kollegor som hjälper och stöttar varandra.
* Friskvårdsbidrag

Körkort erfodras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver ej skickas med. Uppvisande av detta samt eventuell referensbegäran blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Ansökningarna behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktpersoner

Berit Lindgren enhetschef 063-14 32 32

Facklig representant Kommunal Ulla Wermelin nås via grupplokalen 063-14 30 79

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-01-31

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor till hemtjänstenheten Oden