Östersunds kommun

Undersköterska till Västervik SÄBO

1-2 tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till utökning inom förvaltningen.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innefattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många möten och livsöden, där du som bottnar i dig själv verkligen har möjlighet att göra en givande skillnad och samtidigt ges möjlighet att själv utvecklas.
 
Vi söker nu en eller två undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor. Som person är du glad, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll. Du har en stor förmåga att ta iniativ, är driven och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en god kollega med god arbetsmoral, som vet vikten av teamwork. Du har alltid ett gott bemötande och även fantasi att hitta vad medborgaren behöver för att må bra och uppleva livskvalitet.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer ses som ett stort plus. Bra bemötande, humor, arbetsmoral och laganda ses som självklara egenskaper som hjälper dig att lyckas och trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras. Låter det som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktpersoner

Sara Morad enhetschef 063-14 36 22

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-19Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 7 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Västervik SÄBO